fbpx

Un apartament mic decorat practic si vesel

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Un apartament de 3 camere modern si functional pentru o familie cu 2 copii

O amenajare functionala, luminoasa, adaptata nevoilor lor, iata pe...

O reamenajare cu stil pentru o bucatarie de 8 mp – foto inainte si dupa

Proprietarii acestui apartament si-au dorit foarte mult o schimbare...

Apartamentele mici sunt o provocare pentru orice designer. Fiecare aspect trebuie indelung analizat pentru ca rezultatul final sa fie unul potrivit locuirii si mai ales sa ofere confortul necesar. Acest apartament mic decorat practic si vesel ne-a atras privirile prin felul in care fiecare trasatura a spatiului a fost scoasa in evidenta.

Deschide Galeria

Avand doar 45 de metri patrati, apartamentul a fost impartit intr-un mod eficient. Zona de dormit a fost bine delimitata de living printr-o cortina. O platforma ridicata ascunde sertare mari folosite ca spatii pentru depozitare, iar in partea superioasa se afla patul. In partea laterala, a fost inserat un mini dressing practic si util separat si el tot printr-o cortina. 

Culorile predominante sunt cele pastel bine integrate in decorul alb al peretilor. Motivul tip caramida este intrerupt pe alocuri de desene geometrice si completat de grafisme cu motiv interesant. De altfel, motivul geometric se regaseste si in alte parti ale apartamentului. In bucatarie, de exemplu, flisele urmeaza toate un tipar de romburi si o paleta de culori galben-verde. Pentru a nu crea impresia de supraincarcare, restul elementelor sunt compuse din piese albe: dulapurile atat cele superioare cat si cele din partea inferioara si aranjate pe structura verticala pentru optimizarea spatiului. La fel si peretele lateral. Doar blatul are o structura si culoare asemanatoare lemnului.

Partea inedita vine de partea cealalta a bucatariei: un mini-bar cu peretele vopsit cu vopsea de tabla scolara (pe care se si poate scrie) si doua scaune in aceleasi culori pastel. 

Balconul este amenajat ca un mic loc de servit masa si contemplat peisajul. Locul pentru sezut fiind format din cutii folosite la transportul marfii, sunt si un excelent loc pentru depozitare. A fost gandit ca o continuare a livingului avand o mini biblioteca pentru carti, cateva obiecte de decor si plante.

Baia nu face nota discordanta de la decorul artistic. Flisele sunt decorate in stilul unui joc de scrabble, iar podeaua neagra are aspectul unor faguri de miere. Usa galbena in contrast cu negrul podelei creeaza un efect deosebit pentru intregul aspect al baii. 

Sursa foto: home-designing.com

Reclama

Articole noi

Amenajare moderna cu accente boeme pentru o casa de 188 mp

Povestea acestei amenajari a inceput din dorinta proprietarilor (o...

Amenajare moderna si functionala pentru o garsoniera de 33 mp

Venim in intampinarea voastra cu inca un model de...

Jaluzele cu rulou: de ce să le alegi? Ghid practic

Jaluzelele cu rulou au luat naștere ca jaluzele tehnice...

Un apartament modern din Bucuresti cu accente glam si industriale

Povestea amenajarii acestui apartament a inceput in aprilie 2021,...

Avantajele și dezavantajele boilerelor electrice

Boilerele electrice sunt un sistem de încălzire care a...