Fara living, dar cu 2 dormitoare – un spatiu luminos si confortabil pentru o familie cu 2 copii

Cand spatiul pe care il avem la dispozitie este mic, cu siguranta trebuie sa ne pregatim pentru compromisuri. Pentru proiectul pe care am ales sa il prezentam astazi, acestea constau in renuntarea la living si balcon si transformarea acestora in dormitor respectiv birou (zona de studiu).


Deschide Galeria

Anna Elina, designerul care s-a ocupat de amenajare, putem spune ca si-a indeplinit cu succes sarcinile avute. Rezultatul este un cadru luminos si placut, un design ce reda o atmosfera relaxanta si un spatiu dominat de un confort aparte. Din punct de vedere stilistic, amenajarea urmeaza o linie moderna cu usoare influente clasice si mediteraneene. In combinatie cu accentele artistice, intregul asamblu transmite o expresivitate aparte.

In fiecare camera in parte au fost gandite locuri pentru depozitare: pe hol gasim un dressing, in bucatarie s-a optat pentru dulapuri inalte pana in tavan, in mini birou sunt atat dulapuri inchise cat si rafturi pentru dosare iar in camera copiilor, cu putina imaginatie, sub paturile fetelor au fost amplasate dulapuri si cutii speciale pentru jucarii.

In bucatarie Anna a optat pentru un mobilier compact, cu electrocasnice incorporate, pastrand totul cat mai unitar si ordonat. Cromatic s-au folosit nunate deschise de crem pentru a amplifica senzatia de spatialitate. Aceasta pare mai spatioasa si datorita eliminarii usilor de la balcon. In noul spatiu obtinut, a fost integrata o zona de birou, folosita de parinti pentru lucrul de acasa atunci cand este cazul.

Dormitorul matrimonial inspira eleganta si rafinament. Patul este pozitionat central iar intr-o reusita simetrie se alatura doua noptiere si doua veioze. Tapetul cu detalii aurii reuseste sa aduca interes si o nota feminina. Langa fereastra s-a reusit si integrare unei zone de make-up. 

In dormitorul copiilor, initial livingul, pe un fundal preponderent alb s-au introdus nuante de turcoaz si roz, atat in pereti cat si in accesoriile existente. Zonele de depozitare sunt multiple si ofera atat loc pentru haine, cat si pentru jucarii. Pentru activitatile de zi cu zi si lectura s-a pus accent pe lumina naturala, care reuseste sa ajunga in fiecare colt al camerei.

 

Design: Anna Elina;

Foto: Olga Alekseenko;

Articole noi

Reamenajare casa de 106 mp – Stil modern, influente scandinave

Pentru proprietari, un cuplu tanar din Bucuresti, aceasta este...

Locuinta compacta de doar 25 mp – eleganta si confort intr-un spatiu mic

Un cuplu tanar casatorit a achizitionat aceasta locuinta de...

Câștigă o amenajare “beton”! 15.000 de lei pentru curtea sau grădina ta, de la Elis Pavaje.

Ce ai de facut? Incarca AICI ( https://elis.ro/iti-amenajam-curtea) - o poza relevanta cu...

Apartament modern de 52 mp amenajat in culori naturale si accente puternice

Locuinta face parte dintr-un complex rezidential din Bucuresti, fiind...

Implementare de succes, beneficiar fericit la concursul #ElisPavaje

In 2020, in plina pandemie, cand toti locatarii de...