Un studio de 30 metri patrati vesel amenajat

Intr-un apartament mic optimizarea este cheia pentru un locuit confortabil. Pentru amenajarea acestui studio de 30 metri patrati, cei de la Inside Story au mizat pe o astfel de abordare, reusind sa imbine utilul cu placutul, creand un spatiu personal, pe masura nevoilor beneficiarului.

Deschide Galeria

In ciuda spatiului restrans, in aceasta amenajare exista si un dormitor mic, iar camera de zi imbina o zona de living si pe cea de bucatarie. Functiunile sunt redate prin piese de mobilier de baza, adaptate spatiului existent. De la canapea, la corpuri modulare, la o bucatarie restransa si compacta, pana la dormitorul cu patul ce ocupa aproape tot spatiul, s-a reusit o rezolvare eficienta pentru a face acest studio locuibil si chiar placut estetic.

Dar farmecul acestei amenajari sta in stickerele cu pisici ce decoreaza peretii camerelor. Vei recunoaste poate personajul simpatic din seria animata, Simon’s cat, care aduce o nota haioasa spatiului. Si tu poti integra astfel de stickere, in functie de preferintele tale. Merg de minune in camera copiilor sau in bucatarie, cu tematica specifica. Sunt o varianta ieftina si inedita prin care poti transforma un decor banal.

Pe cat de mic acest spatiu, pe atat de bine gandit. Sa luam de exemplu, mica bucatarie. Aici, mobilierul compact, simplu, alb, incorporeaza si un frigider (mic, ce-i drept), si masina de spalat rufe, si plita, si hota. Imediat langa, o masuta pliabila cu doua scaune asigura locul de luat masa. Cand nu este folosita, si masa si scaunele sunt stranse pentru a elibera spatiul.

Pentru dormitor, designerul a gandit amenajarea in linii simple cu pat, dulap, ba chiar si cu un mic birou. Tusele de culoare de la nivelul decoratiunilor si accesoriilor inveselesc decorul. Si pentru baie s-a mers pe acelasi principiu, optimizand fiecare detaliu, de la lavoarul suspendat, pana la cabina de dus.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole