Un design modern si functional intr-un apartament de 2 camere

Acest apartament de 2 camere surprinde printr-o amenajare moderna si solutii functionale pe care le poti aplica si tu pentru propria locuinta.

Deschide Galeria

Situat intr-un imobil nou, spatiul mizeaza pe deschiderea functiunilor, livingul si bucataria formand un tot unitar. Ferestrele mari permit o cantitate mare de lumina naturala, ceea ce face ca intreaga zona de zi sa para mai ampla si mai luminoasa. De asemenea, si finisajele alese, in tonuri de crem, bej si griuri colorate sporesc aceasta senzatie, iar accentele de galben sau albastru precum si imprimeurile inveselesc spatiul.

Pentru living, amenajarea urmeaza o linie functionala, cu un design simplu, dar de efect. Jocul albastrului in diferite nuante si al corpurilor modulare albe ce compun biblioteca creeaza un efect dinamic asupra decorului. Piesele de mobilier nu incarca spatiul, ci asigura confortul necesar. Canapeaua, masuta de cafea, fotoliul alaturi de un lampadar Arco compun o zona de conversatii placuta si functionala.

Trecerea spre bucatarie se face discret printr-un loc de luat masa amenajat in continuarea livingului. Bucataria este compacta, cu o dispunere in forma de L si fronturi lucioase care reflecta lumina. Amenajarea este unitara, cu electrocasnice incorporate si un design simplu al mobilierului. Spatiile de depozitare sunt generoase si eficiente, asigurand necesarul pentru bucatarie.

In dormitor, amenajarea urmeaza aceeasi linie moderna, cu mult alb si un perete-accent cu albastru. Tablia alba a patului pe fundalul albastru intens creeaza un impact vizual remarcabil, reluand motivul cromatic utilizat si in living. Zonele de depozitare sunt generoase, un intreg perete fiind amenajat cu dulapuri adaptate tavanului inclinat al camerei. Si in baie, spatiul este excelent configurat, asigurand si loc pentru masina de spalat rufe.

Sursa foto

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole