2 modele de apartamente mici amenajate cu mult stil

Stim ca spatiile mici sunt greu de decorat si ca poti intampina dificultati in a insera functionalitatile de care ai nevoie. Tocmai de aceea, venim in intampinarea nevoilor tale cu 2 modele de amenajare de apartament sub 50 de metri patrati, de cele mai multe ori echivalentul unui apartament cu o camera sau unei garsoniere. Iata ce decoruri minunate au reusit sa obtina arhitectii care s-au ocupat de aceste doua amenajari. 

Deschide Galeria

Prima varianta propusa masoara 46 de metri patrati si ne ofera un design atat functional cat si estetic. Structura de tip open space include atat zona de zi cat si pe cea de noapte intr-o singura camera. Cromatica neutra cu accente de negru si bleumarin decoreaza placut ambientul, conferind o nota masculina spatiului.

Amenajarea pastreaza un stil simplu, cu insertii de lemn si combinatii cu alb care ne amintesc de stilul scandinav. De la bucataria compacta, trecem la mini-zona de dining care face legatura intre spatii, spre living si usor spre zona de dormit, reprezentata printr-un pat Murphy integrat in interiorul unui dulap alb. Decoratiunile atent alese contureaza un stil contemporan, elegant, accentul fiind pe integrarea functionalitatilor in spatiul avut la dispozitie.

Cea de-a doua amenajare combina utilul cu placutul. Cei aproape 50 de metri patrati ne aduc in prim plan o amenajare armonioasa cu accente inedite. Culorile neutre lasa loc petelor de culoare care pun in valoare detaliile originale ale spatiului. De la corpurile de iluminat, la tablouri, la tapetul cu mapamondul din dormitor, acest apartament ofera o amenajare superba, cu personalitate.

Compartimentarea este armonioasa: bucataria mica cu mobilier si electrocasnice incastrate, cu suprafete netede se continua cu o masa de dining mica, dar frumos pusa in valoare de corpul de iluminat suspendat.  Zona de living este simpla, dar practica. O canapea tip coltar, o masuta si un scaun-fotoliu galben care aduce un accent de culoare potrivit cu restul cromaticii, iata doar cateva piese suficiente pentru a decora o astfel de zona. Dormitorul reflecta pasiunea proprietarilor pentru calatorit prin tapetul montat pe peretele cu patul. Un dulap incastrat cu usi culisante asigura suficiente spatii de depozitare pentru doua persoane. 

Sursa foto: home-designing.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole