Casa de vacanta a lui John Legend

Casa care in curand nu va mai apartine cunoscutului cantaret pentru ca acesta a scos-o la vanzare pentru suma de 2 milioane de dolari si se pare ca, in ciuda sumei exorbitante, a gasit si un comparator, scrie zillowblog.com

Deschide Galeria

John Legend si sotia sa, modelul Chrissy Teigen isi vand casa de vacanta din Hollywood Hills, casa in care muzicianul si-a petrecut o mare parte din timp in ultimii sapte ani.

Potrivit architecturaldigest.com, la amenajarea casei a lucrat cu designerul Don Stewart care, inspirat de arhitectura contemporana a locuintei, similara unui templu din indepartata Asie, a reusit sa creeze un spatiu armonios, aerisit, cu o acustica de exceptie. La interior a folosit materiale de tipul pietrelor bazaltice si lemn de stejar pentru pardoseli, lemn de tec pentru mobilier si multe alte elemente natural.

Intreaga locuinta este cladita vizual conform principiilor zen pentru a obtine o atmosfera calda, calma si relaxanta. La exterior exista o veranda deschisa splendida si o micro piscina pentru serile calduroase. 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole