Amenajarea unei case cu doua niveluri pentru un cuplu tanar

Proiectul de fata a constat in amenajarea interioara si mobilarea locuintei de 90 de metri patrati, compusa din parter si etaj, preluata in stadiul la alb. 

Deschide Galeria

Beneficiarii, un cuplu tanar cu doua pisici, si-au dorit un interior armonios, modern, avand la dispozitie un buget de 30000 de euro. 

Astfel, o mare parte din acest buget a fost alocat mobilierului realizat la comanda (pentru a eficientiza fiecare centimetru disponibil) si finisajelor de accent (placarea cu sticla la contrablat bucatarie, vopseaua decorativa colorata).

Despre peretele lung din living, de 5.5 metri arhitectii de la Next Interior ne povestesc ca au optata pentru a-l pune in valoare  “cu o serie de placari, care sa difere ca textura si culoare pentru a adauga interes vizual. “

“Am ales sa marcam zona mai coborata a plafonului cu o serie de riflaje cu aspect de lemn, apoi am continuat cu o placare simpla cu aspect de lemn pe care am pozitionat o placare in forma de cerc, alba, iluminata pe spate cu banda LED, dimabila, care poate tine loc de lampadar.

La parter se afla si camera amenajata ca birou pentru cei doi beneficiari care lucreaza de acasa. Au profitat la maxim de lumina naturala si au amplasat birourile in fata geamului iar depozitarea generoasa din aceasta camera ascunde de fapt si depozitarea din hol. 

Zona de noapte se afla la etaj, separata de living si birou. Dormitorul matrimonial,  ingust, a fost amenajat astfel incat sa contracareze forma si dimensiunile camerei si sa eficientizeze spatiul de depozitare; regasim aici peretele accent finisaj cu vopsea decorativa San Marco.

Paleta cromatica folosita este in concordanta cu stilul scandinav, la care au fost aduse elemente de accent, sub forma de culori intense. Predomina turquoise si galben, care se completeaza armonios. Le regasim atat la nivel de finisaje cat si la mobilier si  obiecte de decor. 

Arhitecti: Next Interior

Fotografii: Stan Sebastian

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole