Acasa la Cristina si Calin intr-un apartament de 3 camere din Oradea

Suntem foarte incantati de fiecare data cand primim noi amenajari din partea cititorilor nostri. Ne oprim astazi in Oradea unde o intalnim pe Cristina si apartamentul ei de 3 camere recent renovat.


Deschide Galeria

Cateva detalii despre apartament

 “Apartamentul a fost dragoste la prima vedere, dupa 2 saptamani de cautari” – ne-a marturisit Cristina. Acesta are 3 camere, o suprafata de 76 mp, cu tot cu balcon si se afla intr-un bloc construit in ’85. Renovarea lui a durat 1 luna si jumatate iar bugetul total a ajuns la aproximativ 15.000 de euro. In afara de gresie, geamuri si usi totul a fost schimbat.

Livingul

Pentru living mi-am dorit (ca pentru tot apartamentul) sa fie cat mai simplist dar in acelasi timp tineresc, sa prinda viata . Livingul este un office-living de fapt, de aceea si mobila neagra dar am ales o pata de culoare si pentru contrast si pentru relaxare.”

Dormitorul

Pentru dormitor si-a dorit “sa fie un loc intim si romantic“. Aici punctul de interes este reprezentat de tapetul cu motiv floral, motiv pe care il regasim atat in living cat si in baia principala. Ne-a placut si ideea integrarii unei zone de make-up. Camera comunica direct cu balconul, ce are o suprafata destul de generoasa si care a fost gandit sa fie un mic “sanctuar”, un loc ideal pentru reincarcarea bateriilor.

Bucataria

Sa fie practica si spatioasa, sa semene cu primavara si sa fie luminoasa“. Aceasta se afla intr-o incapere separata si vine intr-o cromatica mai curajoasa. Pentru a pastra totul unitar si ordonat, este dispusa liniar cu electrocasnice incorporate. Datorita dispunerii pe o singura latura a existat suficient spatiu si pentru un loc de luat masa.

Mobilierul este realizat pe comanda, iar decoratiunile si accesoriile sunt achizitionate de la Dedeman sau Jumbo. Acestea din urma reusesc sa dea viata si, cel mai important, sa adauge o nota personala intregului spatiu.

Cel de-al doilea dormitor in momentul de fata este doar zugravit si cu parchetul schimbat, nemobilat inca.

Speram sa te inspire si pe tine amenajarea Cristinei si sa gasesti idei utile pentru propria locuinta!

Fotografii realizate de Dan Alexandru

Mobila: Melwood Tik

Articole noi

Perdele și draperii sau jaluzele: ce opțiune este mai potrivită pentru casa ta

Perdele  delicate și draperii sau jaluzele funcționale? Aceasta este...

Apartament de trei camere amenajat in stil modern pentru o familie cu doi copii

Proprietarii acestui apartament de trei camere din sectorul 4...

Atmosferă cozy și jucăușă într-un apartament de 70 mp din Brașov

Echipa celor de la Beelive Design a finalizat proiectul...

Modele de bucatarii realizate cu mobilier modular

În ultimii ani, bucătăriile au câștigat o popularitate extrem...

Primul control inteligent care centralizează și controlează întreaga locuință cu o simplă atingere

Transformarea digitală a locuinței devine mai intuitivă, mai simplă...