Acasa la Cristina si Calin intr-un apartament de 3 camere din Oradea

Suntem foarte incantati de fiecare data cand primim noi amenajari din partea cititorilor nostri. Ne oprim astazi in Oradea unde o intalnim pe Cristina si apartamentul ei de 3 camere recent renovat.


Deschide Galeria

Cateva detalii despre apartament

 “Apartamentul a fost dragoste la prima vedere, dupa 2 saptamani de cautari” – ne-a marturisit Cristina. Acesta are 3 camere, o suprafata de 76 mp, cu tot cu balcon si se afla intr-un bloc construit in ’85. Renovarea lui a durat 1 luna si jumatate iar bugetul total a ajuns la aproximativ 15.000 de euro. In afara de gresie, geamuri si usi totul a fost schimbat.

Livingul

Pentru living mi-am dorit (ca pentru tot apartamentul) sa fie cat mai simplist dar in acelasi timp tineresc, sa prinda viata . Livingul este un office-living de fapt, de aceea si mobila neagra dar am ales o pata de culoare si pentru contrast si pentru relaxare.”

Dormitorul

Pentru dormitor si-a dorit “sa fie un loc intim si romantic“. Aici punctul de interes este reprezentat de tapetul cu motiv floral, motiv pe care il regasim atat in living cat si in baia principala. Ne-a placut si ideea integrarii unei zone de make-up. Camera comunica direct cu balconul, ce are o suprafata destul de generoasa si care a fost gandit sa fie un mic “sanctuar”, un loc ideal pentru reincarcarea bateriilor.

Bucataria

Sa fie practica si spatioasa, sa semene cu primavara si sa fie luminoasa“. Aceasta se afla intr-o incapere separata si vine intr-o cromatica mai curajoasa. Pentru a pastra totul unitar si ordonat, este dispusa liniar cu electrocasnice incorporate. Datorita dispunerii pe o singura latura a existat suficient spatiu si pentru un loc de luat masa.

Mobilierul este realizat pe comanda, iar decoratiunile si accesoriile sunt achizitionate de la Dedeman sau Jumbo. Acestea din urma reusesc sa dea viata si, cel mai important, sa adauge o nota personala intregului spatiu.

Cel de-al doilea dormitor in momentul de fata este doar zugravit si cu parchetul schimbat, nemobilat inca.

Speram sa te inspire si pe tine amenajarea Cristinei si sa gasesti idei utile pentru propria locuinta!

Fotografii realizate de Dan Alexandru

Mobila: Melwood Tik

Articole noi

Reamenajare casa de 106 mp – Stil modern, influente scandinave

Pentru proprietari, un cuplu tanar din Bucuresti, aceasta este...

Locuinta compacta de doar 25 mp – eleganta si confort intr-un spatiu mic

Un cuplu tanar casatorit a achizitionat aceasta locuinta de...

Câștigă o amenajare “beton”! 15.000 de lei pentru curtea sau grădina ta, de la Elis Pavaje.

Ce ai de facut? Incarca AICI ( https://elis.ro/iti-amenajam-curtea) - o poza relevanta cu...

Apartament modern de 52 mp amenajat in culori naturale si accente puternice

Locuinta face parte dintr-un complex rezidential din Bucuresti, fiind...

Implementare de succes, beneficiar fericit la concursul #ElisPavaje

In 2020, in plina pandemie, cand toti locatarii de...