fbpx

Confort si functionalitate in amenajarea unui apartament de 2 camere

Cele mai citite

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata...

Amenajarile decorate cu lemn ne starnesc intotdeauna interesul, tocmai de aceea am ales sa va prezentam astazi o astfel de locuinta. Lemnul putem spune ca isi are frumusetea lui iar culoarea naturala a acestuia ofera camerei un aspect placut, cald si unic.

Deschide Galeria

Designerii si-au pus amprenta asupra acestui apartament de 2 camere si reusesc sa aduca un plus de confort si un caracter functional in fiecare zona a casei. Cu o cromatica simpla, calda, cu un stil minimalist si o abordare functionala, locuinta se incadreaza fara probleme in trendurile actuale moderne.

Beneficiarii si-au dorit sa petreaca mult timp impreuna cu prietenii si sa imbine diverse activitati, astfel au desfiintat “granita” dintre living si bucatarie, pentru a forma un spatiu comun si flexibil.

Bucataria denota simplitate prin liniile drepte, curate si neintrerupte ale mobilierului. Configuratia este in forma literei U, pentru a asigura un spatiu in plus pentru lucru si depozitare. Unitatea si functionalitatea sunt date de o organizarea buna a fiecarui obiect in parte si a electrocasnicilor incorporate. Gresia cu tema geometrica reuseste sa scoata bucataria din anonimat si sa ofere nota personala dorita. In continuarea spatiului de gatit regasim amenajat intr-un mod functional si modern un dining, compus dintr-o masa si 4 scaune.

Living-ul are aceeasi cromatica ce se regaseste in tot apartamentul, astfel se pastreaza o continuitate simpla si curata. Este vorba despre gri in combinatie cu maro, un contrast ce este pus in valoare de lumina naturala care patrunde din belsug prin ferestrele inalte. Tot aici regasim si cateva accente de galben, care ofera o nota energizanta si pozitiva spatiului. Plantele, pernele decorative si cateva accesorii introduse in decor reusesc sa mareasca confortul vizual si sa ofere un plus de personalitate.

Dormitorul urmeaza aceeasi linie minimalista a intregii amenajari. Aici s-a optat pentru o mobila realizata la comanda cu pat inclus si multe spatii de depozitare. Un aer curat, luminozitate din plin si spatialitate, toate devin insusiri ale zonei de noapte. Se pastreaza deasemenea echilibru intre functionalitate si estetic, fara a face rabat de la confort.

Reclama

Articole noi

Apartament de doua camere amenajat elegant in tonuri neutre

Cristina Micu, arhitect si autoare a proiectului, ne povesteste...

Amenajare moderna casa 156 mp

Atmosfera relaxata, tinereasca din aceasta locuinta unifamiliala din Berceni,...

Cum pregătești camera unui nou-născut: iată la ce să fii atent

Când vine un copil pe lume, ne pregătim în...

Renovarea unui studio de 38mp cu buget limitat

Un spatiu mic, dar bine impartit functional si finisat...

Aveți un living de dimensiuni reduse? Iată cum îl puteți mobila

Camera de zi este adesea considerată a fi inima...