Spatiu modern amenajat pentru un apartament de 2 camere si 40 mp

Pentru astazi am ales sa va prezentam un apartament de 2 camere cu o suprafata de 40 metri patrati, destinat unui cuplu de tineri. O amenajare actuala, moderna si cu multe idei utile pe care le poti folosi ca sursa de inspiratie pentru propria locuinta.

Deschide Galeria

In zona de zi, care beneficiaza de un spatiu nu foarte generos, abordarea este cat mai aerisita pentru a putea reuni armonios cele 3 functiuni: livingul, diningul, bucataria.

Livingul urmeaza un design minimal si este compus dintr-o canapea extensibila, asortata cu perne decorative, o masuta de cafea cu blatul de sticla, o comoda si un fotoliu. Micile detalii decorative ajuta la o personalizare discreta, cum ar fi tabloul, ghiveciul, pernele si draperiile. Folosirea lemnului si a albului reusesc sa contureze un spatiu luminos cu finisaje moderne.

In bucatarie regasim un spatiu bine optimizat, cu mobilier pe 2 laturi si electrocasnice incorporate pentru un plus de unitate vizuala. Corpurile suspendate cu finisaje de lemn reusesc sa sparga din monotonia impusa de folosirea albului si a griului. Un element inedit pe care l-am regasit aici este reprezentat de folosirea unei oglinzi intre blat si corpurile suspendate, care adauga un plus de eleganta intregului ansamblu.

In dormitor regasim aceeasi abordare minimalista, avand ca piesa principala un pat dublu. Chiar daca spatiul este mic, amenajarea asigura confortul necesar, fara a aglomera incaperea. Punctul de interes al camerei este reprezentat de peretele accent care dinamizeaza intregul decor.

Pentru baie s-a optat pentru un dus de tip walk-in, ideal pentru spatiile mici. Din punct de vedere cromatic, aceasta vine cu o imagine calda, emanata de nuanta placilor de gresie ce imita lemnul. Tema geometrica prezenta in bucatarie se ragaseste si aici, reusind sa accentueze atmosfera moderna.

Designer: Art Hous Studio via homebook.pl

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole