fbpx

Amenajare moderna casa 156 mp

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Atmosfera relaxata, tinereasca din aceasta locuinta unifamiliala din Berceni, Ilfov, te intampina inca de la intrare. Beneficiarii, o familie cu doi copii mici, si-au dorit si-au dorit o amenajare contemporana, cu insertii ale stilului scandinav. Rezultatul este un spatiu intim, cu accent pus pe confort.

Deschide Galeria

Suprafata totala, 156 mp, este distribuita relativ uniform: 86 de metri parterul si 70 metri patrati la etaj (unde se gaseste zona de noapte cu cele trei dormitoare, un dressing spatios si o baie).

Parterul casei a fost gandit ca un open-space, in care toate zonele comunica eficient intre ele,  avand si intimitate in acelasi timp. Adiacent bucatariei, regasim livingul, locul de luat masa (amplasat la geam) si coltul de relaxare in dreptul semineului.

La cererea beneficiarilor, spatiul garajului (situat langa zona de zi) a fost transformat in spalatorie si zona de fitness, amenajate in acelasi stil ca restul casei.

Regasim si in acest proiect texturile preferate ale echipei de arhitecti Inhousedesign, cu care sunt obisnuiti sa lucreze si sa le puna in valoare ( lemnul natural, sticla, metal, catifeaua). Insa raportul dintre ele este personalizat pentru fiecare spatiu in parte, la care se adauga armonizarea cu nuantele de culoare preferate ale familiei.

Una din provocarile principale ale proiectului a fost casa scarii, pozitionata central. “Am optat pentru o balustrada de sticla pentru a avea vizibilitate mai buna dintr-un spatiu in celalalt. Am folosit la maxim spatiul ramas sub scara cu ajutorul unor piese de mobilier custom made realizate cu grija de catre domnul Cristi Staicu, care a preluat linia treptelor si a realizat niste sisteme de culisare sub scara pentru garderoba hol intrare si pentru depozitare extra in bucatarie. ”

Dormitoarele fetitelor au fost amenajate respectand paleta cromatica si stilul intregii amenajari, adaugand doar cateva accente de roz pudra si griuri colorate. Au optat pentru multe spatii de depozitare, ascunse, si piesa vedeta a amenajarii: patul incastrat in linia de mobilier cu silueta unei case deasupra.

Design Interior: In House Design

Fotografii: Vlad Creteanu

Reclama

Articole noi

Amenajare apartament cu doua camere in stil industrial – Tavan negru si detalii rafinate

Daca pana acum va gandeati ca negrul intr-o amenajare...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Amenajare glam cu influente scandinave pentru un apartament de 3 camere din Constanta

Povestea de astazi este a unui apartament de trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...

Centrală termică pe gaz sau termoșemineu – ce tip de încălzire să alegi?

În ziua de astăzi, alegerea unei soluții de încălzire...