Amenajare moderna in nuante de bleu si gri

Designerul Veronica Zaznova a creat acest interior modern si relaxant pentru o familie tanara cu un copil, marea provocare a proiectului fiind sa recompartimenteze spatiul si sa creeze doua dormitoare separate fara a compromite insa zona de living.


Deschide Galeria

Conceptul de la baza proiectului a fost conturarea unei atmosfere calde, utilizarea lemnului si tonurilor neutre de culoare (nuante de gri, bej, crem) contrastate de zone accent pentru care s-au folosit nuante de albastru. Prima impresie vizuala este de o vacanta la mare.

Configuratia apartamentului preluat de la dezvoltatori nu se potrivea cu dorintele si necesitatile clientilor asa ca a fost refacuta integral impartirea spatiilor.

Avand la dispozitie 72 de metri patrati, au creat doua dormitoare , doua bai, un dressing la intrare si zona de zi, deschisa (bucatarie, loc de luat masa si living). Accesul se face printr-un hol de distributie generos.

Conform echipei implicate in proiect, anumite deficiente ale spatiului au fost corectate folosind trucuri de design, cum ar fi marirea vizuala a tavanului din living prin crearea unei nise intre perete si tavan, optand pentru finisarea peretelui intr-o nuanta puternica de albastru si motive geometrice.

Pentru obtinerea spatiului separat pentru dormitorul matrimonial si cel de copil a trebuit sa se tina cont de complexitatea geometriei spatiului, acel peretele exterior radial. Astfel, separarea zonei de noapte de living a fost realizata in functie de tamplarie, pentru a nu mai adauga noi elementele de imbinare.

La nivel de finisaje au optat pentru variante buget mediu, evitand compromisurile in ceea ce priveste calitatea. Pentru pardoseala a fost propus parchetul laminat de la Kaindl. In bai s-au folosit placi ceramice cu model de lemn si beton. Peretii au fost finisati cu vopsea lavabila Caparol, iart peretii tip accent au fost placati cu lemn.

Design: Veronica Zaznova

Foto: SERGEY PILIPOVICH

Articole noi

Garsoniera luminoasa de 33mp amenjata modern in tonuri pastelate

Aceasta garsoniera mica, de doar 33 de metri patrati,...

Amenajare interioara si recompartimentare apartament modern din Bucuresti

Apartamentul de trei camere dispune de 2 bai, bucatarie...

Inspiratie din natura – amenajare moderna apartament de 138 mp

“Earthly Apartment”, cum a fost denumit de echipa de...

Amenajare moderna cu mult lemn si culori pastelate

Amenajat intr-un stil elegant, modern, in care predomina culorile...

Renovare totala apartament 2 camere in stil scandinav

Aceasta poveste cu iz scandinav incepe prin dorinta bloggerul...