fbpx

Amenajare moderna in nuante de bleu si gri

Cele mai citite

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata...

Designerul Veronica Zaznova a creat acest interior modern si relaxant pentru o familie tanara cu un copil, marea provocare a proiectului fiind sa recompartimenteze spatiul si sa creeze doua dormitoare separate fara a compromite insa zona de living.

Deschide Galeria

Conceptul de la baza proiectului a fost conturarea unei atmosfere calde, utilizarea lemnului si tonurilor neutre de culoare (nuante de gri, bej, crem) contrastate de zone accent pentru care s-au folosit nuante de albastru. Prima impresie vizuala este de o vacanta la mare.

Configuratia apartamentului preluat de la dezvoltatori nu se potrivea cu dorintele si necesitatile clientilor asa ca a fost refacuta integral impartirea spatiilor.

Avand la dispozitie 72 de metri patrati, au creat doua dormitoare , doua bai, un dressing la intrare si zona de zi, deschisa (bucatarie, loc de luat masa si living). Accesul se face printr-un hol de distributie generos.

Conform echipei implicate in proiect, anumite deficiente ale spatiului au fost corectate folosind trucuri de design, cum ar fi marirea vizuala a tavanului din living prin crearea unei nise intre perete si tavan, optand pentru finisarea peretelui intr-o nuanta puternica de albastru si motive geometrice.

Pentru obtinerea spatiului separat pentru dormitorul matrimonial si cel de copil a trebuit sa se tina cont de complexitatea geometriei spatiului, acel peretele exterior radial. Astfel, separarea zonei de noapte de living a fost realizata in functie de tamplarie, pentru a nu mai adauga noi elementele de imbinare.

La nivel de finisaje au optat pentru variante buget mediu, evitand compromisurile in ceea ce priveste calitatea. Pentru pardoseala a fost propus parchetul laminat de la Kaindl. In bai s-au folosit placi ceramice cu model de lemn si beton. Peretii au fost finisati cu vopsea lavabila Caparol, iart peretii tip accent au fost placati cu lemn.

Design: Veronica Zaznova

Foto:  SERGEY PILIPOVICH

Reclama

Articole noi

Apartament de doua camere amenajat elegant in tonuri neutre

Cristina Micu, arhitect si autoare a proiectului, ne povesteste...

Amenajare moderna casa 156 mp

Atmosfera relaxata, tinereasca din aceasta locuinta unifamiliala din Berceni,...

Cum pregătești camera unui nou-născut: iată la ce să fii atent

Când vine un copil pe lume, ne pregătim în...

Renovarea unui studio de 38mp cu buget limitat

Un spatiu mic, dar bine impartit functional si finisat...

Aveți un living de dimensiuni reduse? Iată cum îl puteți mobila

Camera de zi este adesea considerată a fi inima...