fbpx

Amenajare studio modern de 31 mp in tonuri neutre

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Functionalitatea si ergonomia spatiului au stat la baza conceptului acestui proiect. Clientii si-au dorit un apartament modern, tineresc pentru a-l inchiria si au reusit sa imbine armonios toate zonele necesare locuirii in doar 31 de metri patrati.

Deschide Galeria

Cei doi arhitecti implicati in proiect ne povestesc ca initial au fost mai multe propuneri de compartimentare si zonificare, clientul alegand-o in final pe cea mai deschisa, de tip open space.

 Pereti de compartimentare regasim doar pentru a delimita baia. A rezultat astfel un spatiu compact si ergonomic, bucataria, livingul si dormitorul sunt integrate intr-o singura camera, tratate ca zone functionale izolate dar care interactioneaza foarte bine intre ele.  Prin mobilarea propusa, au lasat spatiu si pentru eventuale schimbari de decor in viitor.

Clientii isi doreau o amenajare moderna, stilata, capabila sa atraga chiriasi iar libertatea creativa a designerilor a fost limitata doar de un buget modest. Astfel ca au optat pentru solutii practice si materiale de buget mediu.

Bucataria, desi pare mica la prima vedere, dispune de tot ce ese necesar inclusiv spatii suficiente de depozitare. Prin folosirea unor electrocasnice incorporabile mici au castigat spatiu pentru blatul de lucru si zona de dulapuri.

Fasia de oglinda utilizata deasupra blatului de lucru mareste vizual spatiul si face ca partea de jos a bucatariei sa semene mai mult cu o comoda, in timp ce corpurile albe de deasupra sunt si ele o prezenta eleganta.

Destul de generoasa pentru  o locuinta de dimensiuni reduse, baia dispune de o cabina de dus mare, un dulap incastrat cu masina de spalat rufe, uscator si zona de depozitare, zona de lavoar si vasul de toaleta cu dusul montat pe laterala blatului pentru lavoar.

 Baia nu este iluminata natural, insa designerii au folosit un truc pentru a aduce putine lumina naturala din zona de zi: au propus o coloana de caramida de sticla in cabina de dus.

 

Designei: Ingresso Interiors

Foto: Natalia Vershinina

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...