Amenajarea fermecatoare in stil mediteranean a unui apartament cu 3 camere

Trebuie sa recunoastem ca apartamentele cu aer mediteranean ne-au fermecat dintotdeauna. Iar apartamentul cu 3 camere pe care vi-l prezentam astazi, ne intareste entuziasmul.


Deschide Galeria

Decoratiunile exterioare ale acestui apartament de 90 mp sunt la fel de surprinzatoare precum elementele de decor interior. In interior, acest apartament cu 3 camere uimeste prin suprafata generoasa a unui living luminos si o intrare decorata in cel mai creativ mod cu un avizier realizat din rachita unui cos montat pe perete.

In final, va vom arata ca reproducerea multor elemente din decorul apartamentului care sa redea spiritul mediteranean se dovedeste a fi floare la ureche.

In holul de primire au fost utilizate din abundenta cosuri din rachita si vase din ceramica pentru depozitare. Din acest motiv, suportul pentru pantofi din lemn a fost acaparat integral de catre acestea.

Podeaua originala, prezenta in toate camerele, ofera o placuta senzatie de racoare, esentiala unui apartament situat intr-o zona calduroasa. Usile duble asigura circulatia optima a aerului si aerisirea acestuia, precum si patunderea unei mari cantitati de lumina naturala pe tot parcursul zilei. Noaptea, racoarea care patrunde prin usile deschise creeaza cadrul perfect pentru relaxarea dupa o zi torida.

Colectia de oglinzi decorative in tonuri de alama oxidata este reprezentanta de baza a stilului modernist in livingul apartamentului, acestea fiind prezente in patru forme. Pernele in nuante de indigo sunt inspirate din materiale traditionale din India, Vietnam, Laos sau Thailanda. Obiectele de iluminat au fost realizate intr-un stil nonconformist, din materiale naturale, respectand astfel linia simplista de decor pe care o urmareste intregul apartament. Accentele subtile de culoare se strecoara printre tonurile dominante neutre accentuate de albul impecabil al peretilor.

Citeste si cum sa decorezi baia cu un aer mediteranean

Fara indoiala, cuvintele reprezentative pentru aceasta amenajare sunt: simplitate, naturalete si creativitate!

Sursa foto: tinekhome.blogspot.ro

Articole noi

Renovare totala apartament 2 camere in stil scandinav

Aceasta poveste cu iz scandinav incepe prin dorinta bloggerul...

Cum s-a transformat un pod nefolosit intr-o mansarda confortabila

Familia s-a mărit, care era soluția pentru ca spațiul...

Sobele si semineele – o alternativa eficienta si eleganta pentru incalzirea casei tale

Nu mai e mult si vom spune “bun venit”...

Amenajare moderna cu accente glam apartament de 2 camere Bucuresti

Avand la dispozitie un buget de 30000 de euro,...

Studio de 31 mp luminos amenajat in tonuri neutre cu accente de albastru

Garsoniera dispune de 31 de metri patrati, spatiul fiind...