fbpx

Apartament de 3 camere modern amenajat pentru o familie cu un copil

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata...

O locuinta extinsa ca suprafata poate ridica probleme atunci cand se doreste o transformare menita sa respecte toti parametri functionali si estetici ale unei amenajari de actualitate.

Deschide Galeria

In cazul acestui apartament cu 3 camere al caror beneficiari formeaza o familie completa, accentul principal cade pe conturarea unui spatiu omogen, cu linii continue, menit sa raspunda fidel nevoilor fiecarui membru.

In ceea ce priveste cromatica, se opteaza pentru culori neutre, pastelate, toate oferind un aer relaxant si proaspat, in timp ce ajuta la largirea vizuala a spatiului si aduc un plus in ceea ce priveste accesorizarea, permitand astfel adaugarea pe parcuras a oricarui tip de pata de culoare. 

Bucataria si zona de relaxare se unesc intr-un open space supradimensionat, delimitarea celor doua spatii facandu-se cu ajutorul unui bar despartitor cu efect de lambriu.
Mobilierul bucatariei este unul imaculat, minimalist, naturaletea si luminozitatea fiind cele care capata cel mai important rol. 

Living-ul care adaposteste si zona de dining, se prezinta in derivate de gri si linii geometrice diagonale, asa cum se poate observa din dispunerea mobilierului. Compus din elemente specifice zonei de servire a mesei, o vitrina, un coltar extensibil, o masa de cafea si o biblioteca, mobilierul adauga un accent modern incaperii si se lasa evidentiat de accesorizarea murala cu aspect de lemn natural si draperiile din catifea maro. Iluminatul artificial capata un caracter futurist, spoturile si benzile de led incastrate devenind puncte de interes cu ajutorul detaliului lucios care acopera suprafata tavanului. Lampadarul are atat rol practic, cat si de decor si asta datorita dimensiunii impresionante a acestuia. 

Din punct de vedere vizual, dormitorul matrimonial respecta pattern-ul camerei de zi si accesorizeaza patul dublu in stil retro cu elemente in nuante de gri. Pentru conturarea unei atmosfere relaxante si romantice, se opteaza pentru un tapet cu elemente discrete, un mobilier simplu, un iluminat ascuns in scafele tavanului si accesorii cu caracter natural. Tot aici regasim un dressing supradimensionat care se identifica cu peretele pe care este asezat si asta pentru ca, singurul element care ajuta la identificarea lui este usa din oglinda. 

Camera de tineret adauga nuante varatice si energice cu ajutorul derivatelor de roz, purpuriu si galben mustar. De aceasta data rozul nu se prezinta doar in accesorii asa cum ne-am obisnuit, el fiind culoarea care imbraca si corpurile de mobilier: patul, comoda, si scaunul. Pe langa acestea se mai remarca o masa de dimensiuni extrem de mici, o biblioteca si un birou incorporat, plus un dressing prevazut cu spatii de depozitare numeroase. Despre accesorii nu putem sa spunem decat ca transpun fidel ideea de copilarie, bucurie si joaca si asta nu numai prin culori, ci si prin forma si caracter. 

Cele doua bai capata cu ajutorul tranformarii o identitate comparabila cu acel aspect “de revista” extrem de ravnit in prezent. Placile lucioase, oglinzile supradimensionate, sticla si elementele sanitare cu design modern, nu doar ca ofera o imagine spectaculoasa, dispunerea functionala a acestora venind in ajutorul beneficiarilor prin maximizarea confortului. 

Unul din punctele de atractie ale acestei amenajari se remarca inca de la introducerea povestii transformarii, holul despartitor metamorfozandu-se astfel intr-un spatiu cu caracter artistic: o pictura abstracta evidentiata de catre doua lambriuri inalte cu benzi de led incastrate si un tapet asortat. La aceasta se adauga un candelabru rotund, argintat si cu detalii din pietre semipretioase, iar rezultatul final apare ca fiind desprins dintr-o galerie de arta moderna.

Designer

Reclama

Articole noi

Amenajare apartament de trei camere – mult lemn si accente puternice de culoare

Situat intr-un bloc nou din zona de nord a...

Ce mobilă living este potrivită pentru spațiul casei tale?

Decorezi un living nou sau vrei să îți înlocuiești...

Tipuri de sobă din care poți alege varianta potrivită pentru casa ta

Confortul oferit de o temperatura adecvată este urmărit de...

Amenajare moderna pentru o casa de 117 mp din Bucuresti

O casa din Bucuresti a fost transformata de biroul...

Cum sa cureti mucegaiul din camere

Branza cu mucegai este o delicatesa, dar cand ne...