Apartament din Bucuresti – confort si functionalitate in tonuri neutre

Acest apartament din Bucuresti cu un mix de culori potrivit primaverii are toate sansele sa te convinga sa-ti redecorezi locuinta. De ce? Raspunsul este simplu: designul interior este incantator, iar potrivirea de elemente si culori te binedispune inca de la prima vedere. O asemenea locuinta poate fi numita pe buna dreptate si cu multa placere – acasa.


Deschide Galeria

Aceasta amenajare de 78 de metri patrati poarta semnatura biroului de arhitectura CRAFTR. Cititi aici si aici despre alte doua amenajari realizate de aceeasi echipa de arhitecti.

Vechiul apartament a beneficit de o schimbarea integrala a finisajelor, a instalatiilor sanitare, a tamplariei si de o executie riguroasa a pieselor de mobilier. Initial, arhitectii au sperat la o legatura mai stransa intre zona de zi si living, pentru care intentionau sa demoleze un perete existent pe care il credeau a fi din BCA, care insa s-a dovedit a fi din beton, motiv pentru care amenajarea zonei respective a fost regandita. Bugetul estimativ pentru aceasta amenajare este de 20.000 de euro, incluzand electrocasnicele si mobilierul. 

Clientii si-au dorit un apartament util si incapator pentru o familie cu 4 membri cu mai multe spatii de depozitare, o atmosfera neutra a spatiului de locuit, discreta si confortabila. Daca ar fi sa descriem aceasta amenajare in doar cateva cuvinte, acestea ar fi: minimal, axat pe utilitate si eficienta si bineinteles estetic. 

Materialele folosite pentru construirea pieselor de mobilier sunt: fronturi din MDF vopsit alb mat, furnir frasin, pal din frasin, blaturi si quartz pentru portiuni mici de perete. Majoritatea pieselor de mobilier sunt realizate la comanda de catre Fronte Group. Canapeaua, masa de dining si scaunele sunt de la Ikea, iar electrocasnicele de la Ariston si Samsung.

Din lista finisajelor care infrumuseteaza decorul fac parte si parchetul din lemn masiv reconditionat si placarea pardoselii din unele camere cu travertin si placi ceramice tip mozaic.

 

Articole noi

Atmosferă cozy și jucăușă într-un apartament de 70 mp din Brașov

Echipa celor de la Beelive Design a finalizat proiectul...

Modele de bucatarii realizate cu mobilier modular

În ultimii ani, bucătăriile au câștigat o popularitate extrem...

Primul control inteligent care centralizează și controlează întreaga locuință cu o simplă atingere

Transformarea digitală a locuinței devine mai intuitivă, mai simplă...

Cum iti organizezi eficient bucataria – solutii de depozitare smart

De multe ori avem impresia ca ne mai trebuie...

Amenajare moderna apartament 100 mp intr-un bloc interbelic

Situat intr-un bloc din perioada interbelica din Bucuresti, acest...