fbpx

Apartament din Bucuresti – confort si functionalitate in tonuri neutre

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Acest apartament din Bucuresti cu un mix de culori potrivit primaverii are toate sansele sa te convinga sa-ti redecorezi locuinta. De ce? Raspunsul este simplu: designul interior este incantator, iar potrivirea de elemente si culori te binedispune inca de la prima vedere. O asemenea locuinta poate fi numita pe buna dreptate si cu multa placere – acasa.

Deschide Galeria

Aceasta amenajare de 78 de metri patrati poarta semnatura biroului de arhitectura CRAFTR. Cititi aici si aici despre alte doua amenajari realizate de aceeasi echipa de arhitecti.

Vechiul apartament a beneficit de o schimbarea integrala a finisajelor, a instalatiilor sanitare, a tamplariei si de o executie riguroasa a pieselor de mobilier. Initial, arhitectii au sperat la o legatura mai stransa intre zona de zi si living, pentru care intentionau sa demoleze un perete existent pe care il credeau a fi din BCA, care insa s-a dovedit a fi din beton, motiv pentru care amenajarea zonei respective a fost regandita. Bugetul estimativ pentru aceasta amenajare este de 20.000 de euro, incluzand electrocasnicele si mobilierul. 

Clientii si-au dorit un apartament util si incapator pentru o familie cu 4 membri cu mai multe spatii de depozitare, o atmosfera neutra a spatiului de locuit, discreta si confortabila. Daca ar fi sa descriem aceasta amenajare in doar cateva cuvinte, acestea ar fi: minimal, axat pe utilitate si eficienta si bineinteles estetic. 

Materialele folosite pentru construirea pieselor de mobilier sunt: fronturi din MDF vopsit alb mat, furnir frasin, pal din frasin, blaturi si quartz pentru portiuni mici de perete. Majoritatea pieselor de mobilier sunt realizate la comanda de catre Fronte Group. Canapeaua, masa de dining si scaunele sunt de la Ikea, iar electrocasnicele de la Ariston si Samsung.

Din lista finisajelor care infrumuseteaza decorul fac parte si parchetul din lemn masiv reconditionat si placarea pardoselii din unele camere cu travertin si placi ceramice tip mozaic.

 

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...