Apartament luminos de 2 camere in tonuri de albastru turcoaz

Un apartament luminos si plin de buna dispozitie poate fi o oaza de liniste intr-un oras vesnic aglomerat. Amenajarea pe care o abordam astazi ne arata ca nu avem nevoie de mult pentru a ne simti bine in spatiul alocat pentru un apartament de 2 camere, insa un strop de culoare va fi intotdeauna binevenit.


Deschide Galeria

Ne binedispune aceasta amenajare in care predomina albastrul turcoaz al marii completat de griul neutru care echilibreaza cromatic spatiul. 

Bucataria este vizual marita prin transformarea peretelui despartitor intr-un paravan din stalpi dispusi echidistant, foarte interesant din punct de vedere arhitectural. Designerul a propus crearea unui spatiu pentru luat masa intre bucatarie si zona livingului, stabilind astfel o continuitate intre zonele functionale si asigurandu-se ca nici un colt al apartamentului nu este exclus.

Bucataria si zona pentru luat masa se deschid catre hol, insa sunt delimitate vizual de zona de intrare in apartament si de living. In camera de zi se afla o sofa si doua masute, iar pe peretele paralel sunt construite mai multe nise care integreaza diferite obiecte de decor iluminate de mici spoturi incastrate. 

Cei 5 stalpi paraleli lasa sa se intrevada din orice colt al livingului ce se intampla in bucatarie, in zona pentru luat masa si pe hol.

In camera de zi regasim simplitatea specifica designului modern. Turcoaz – alb este perechea cromatica principala folosita care apare in doze mai mici sau mai mari in toate spatiile apartamentului.

In bucataria care are forma literei L, turcoazul a fost incorporat intr-un brau din placi ceramice printre cele gri. Mobilierul contine piese minimale, de culoare alba si textura lucioasa. 

Stilul si cromatica camerei de zi se continua si in zona dormitorului. Griul canapelei, albul peretilor si al mobilierului sunt acompaniate si aici de tapetul complex in nuante de turcoaz. 

Suntem convinsi ca printre noi se afla destui iubitori ai prospetimii pe care il evoca prezenta turcoazului si de aceea speram ca amenajarea acestui apartament o sa va inspire pentru propriul decor.  

Articole noi

Renovare totala apartament 2 camere in stil scandinav

Aceasta poveste cu iz scandinav incepe prin dorinta bloggerul...

Cum s-a transformat un pod nefolosit intr-o mansarda confortabila

Familia s-a mărit, care era soluția pentru ca spațiul...

Sobele si semineele – o alternativa eficienta si eleganta pentru incalzirea casei tale

Nu mai e mult si vom spune “bun venit”...

Amenajare moderna cu accente glam apartament de 2 camere Bucuresti

Avand la dispozitie un buget de 30000 de euro,...

Studio de 31 mp luminos amenajat in tonuri neutre cu accente de albastru

Garsoniera dispune de 31 de metri patrati, spatiul fiind...