fbpx

Apartament luminos si colorat amenajat in Oradea

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata...

De la Constanta ajungem astazi la Oradea, unde arhitectii de la Davidsign ne propun amenajarea unui apartament de 3 camere. Cu siguranta vei gasi surse de inspiratie, asa ca ramai pe-aproape, detaliem in cele ce urmeaza.

Deschide Galeria

Beneficiarii sunt un cuplu tanar care si-au dorit o amenajare contemporana, luminoasa si confortabila. Au apelat la Catalin si echipa sa pentru a-i ajuta sa contureze caminul mult visat. Apartamentul este situat intr-un bloc nou din Oradea si are aproximativ 65 de metri patrati. Pentru un apartament de 3 camere, incaperile sunt destul de mici, de aici si nevoia de optimizare si eficientizare a spatiului.

Au impartit in mod coerent spatiul in zona de zi si zona de noapte. Mobilierul din living se continua si in hol cu o usa integrata ce permite accesul spre celelalte camere.

Zona de zi

Livingul formeaza un tot unitar cu bucataria, iar delimitarea se realizeaza cu ajutorul unui corp tip insula, folosit si ca loc pentru luat masa. Spatiul este luminos, in ciuda orientarii spre nord a locuintei. Ferestrele generoase permit o cantitate mare de lumina naturala. In plus, cromatica sprijina si ea luminozitatea incaperii. S-au folosit nuante deschise, mult alb, cu parchet si fronturi din stejar ce confera o placuta senzatie de caldura ambientului. Accentele de culoare sub forma placilor colorate din bucatarie, a canapelei sau accesoriilor anima spatiul.

Mobilierul a fost realizat la comanda de Mobdesign din Oradea. Astfel, designerii au reusit sa optimizeze fiecare functiune, iar spatiul sa fie eficient utilizat. Corpurile din living sunt compacte si permit o depozitare inchisa, incorporand chiar si caloriferul; zona media a fost pusa in evidenta prin placarea peretelui din jurul televizorului si a integrarii a unor benzi LED.

Si pentru bucatarie s-a mizat pe aceeasi abordare compacta, cu dispunere in linie dreapta a corpurilor de mobilier si cu electrocasnice incorporate pentru a pastra caracterul unitar al amenajarii. Placile decorative fac parte din colectia Andalusi, de la Realonda, Spania. Zona de luat masa este si ea pusa in valoare prin corpurile de iluminat ce atrag atentia prin valoarea lor decorativa.

Zona de noapte

Mergand inspre zona de noapte prin holul care face legatura intre camere, vom gasi amenajat un dressing, principala zona de depozitare a locuintei. Pentru dormitor s-au folosit predominant culori calde, dar inchise pentru a obtine o atmosfera intima si odihnitoare. Piesa care atrage privirea o reprezinta raftul cu becuri Edison. Mobilierul de sub televizor ascunde si caloriferul incaperii. Noptierele, diferite pentru a evidentia latura lui si a ei, sunt de la Jysk, iar lustra de la IKEA. Un dulap cu haine vom regasi amenajat si aici.

Cele 2 bai pastreaza caracterul functional al amenajarii, cu multiple spatii de depozitare, cu masina de spalat rufe integrata in spatiul de sub lavoar, cu o cabina de dus in baia de serviciu, si cada in baia principala. Finisajele descriu 2 bai moderne, placute vizual gratie culorilor ce preiau din spatiile carora le servesc, baia de serviciu cu un mix de galben si albastru precum in zona de zi si respectiv tonuri mai inchise din baia principala ce amintesc de decorul dormitorului.

Reclama

Articole noi

Amenajare apartament de trei camere – mult lemn si accente puternice de culoare

Situat intr-un bloc nou din zona de nord a...

Ce mobilă living este potrivită pentru spațiul casei tale?

Decorezi un living nou sau vrei să îți înlocuiești...

Tipuri de sobă din care poți alege varianta potrivită pentru casa ta

Confortul oferit de o temperatura adecvată este urmărit de...

Amenajare moderna pentru o casa de 117 mp din Bucuresti

O casa din Bucuresti a fost transformata de biroul...

Cum sa cureti mucegaiul din camere

Branza cu mucegai este o delicatesa, dar cand ne...