Apartament mic, luminos si compact

Imaginatia nu are limite cand vorbim despre designul interior. Chiar si 50 de metri patrati sunt suficienti pentru a crea un spatiu placut in care o familie sa poata locui decent.

Deschide Galeria

Tinand cont de dorintele cuplului, designerul Natalia Tsetsulina a imbinat eficient trasaturile spatiului cu o amenajare calda si luminoasa pentru a rezulta un camin cu un stil fresh, placut, ideal pentru cupluri tinere.

Fiecare piesa a fost cu atentie aleasa, intrucat spatiul din acest apartament mic limiteaza alegerile in materie de mobilier si decoratiuni.

Livingul este luminos si aerisit, nuantele de baza fiind discrete, nelipsind insa accentele de culoare: canapeaua tip coltar gri, pereti decorati discret cu tapet, o oglinda care creeaza impresia de spatialitate, reflectand in acelasi timp si lumina. De remarcat masuta de cafea, pe roti compusa din parti detasabile, care se pot folosi ca tavi pentru servit. Modelul geometric al covorului completeaza si el latura ludica a incaperii.

Culoare vom intalni si in decorul bucatariei, modelul tapetului repetandu-se pe unul din pereti. Structura bucatariei este compacta, tot aici fiind si masa, facand astfel o trecere usoara intre cele doua zone.  Aspectul brut al lemnului de pe blatul de lucru se imbina placut cu albul dulapurilor precum si al peretilor. Este un spatiu aerisit si, desi mic, are farmecul sau aparte. Scaunele de diferite modele si culori, negru si portocaliu, insotite de peretele cu vopsea neagra din tabla scolara stimuleaza creativitatea si scoate din tipare amenajarea bucatariei.

Desi holul este ingust, stilul nu-i lipseste: cateva fotografii si o consola montata in perete folosita ca suport pentru diverse obiecte.

Desi amenajat minimalist, spatiul ofera suficient loc pentru desfasurarea activitatilor zilnice cu un strop de originalitate si culoare. 

Sursa foto: home-designing.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole