Cateva accente de culoare pot face minuni intr-o amenajare; spatiul va parea mai luminos, mai dinamic, mai placut. Sa luam exemplul acestui apartament de 2 camere, unde galbenul este motivul cromatic ce anima intreaga amenajare. Hai sa afli mai multe idei utile pe care ai putea sa le folosesti cu succes si in locuinta ta.

Pentru aceasta amenajare, designerul a mizat pe o abordare simpla, dar functionala astfel incat fiecare zona sa fie pusa in valoare. Mobilierul este sumar, fiind alese piesele de baza care sa redea functiunea respectiva.

Spatiul de zi include si bucataria, un mic dining precum si o zona de conversatii, formand un tot unitar armonios. Vizual, ele sunt delimitate printr-o partitie de inaltime medie, montata in mijlocul camerei. Pe de o parte ofera suport pentru televizor, iar de cealalta parte separa bucataria de living. Iata o idee pe care o poti folosi si tu daca amenajarea camerei de zi este in plan deschis precum cea de aici.

Paleta cromatica se bazeaza pe mult alb si pe esente de stejar natur. Pe tot acest fundal, s-au integrat accente de galben sub diferite forme. Albul le ajuta sa iasa in evidenta, iar spatiul pare mai vesel si mai dinamic gratie acestor tuse colorate. Le vom regasi la nivelul bucatariei sub forma panoului de sticla colorata, al unui lampadar, al micilor decoratiuni din living sau dormitor. Amenajarea arata astfel coerent prin motivul folosirii unitare a unei culori. De luat aminte!

In zona bucatariei, designul urmeaza o linie simpla, cu o configuratie dispusa pe 2 laturi si cu electrocasnice incorporate in mobilier. Braul format din panoul de sticla colorata sparge monotonia albului si aduce un plus de interes intregii amenajari.

In apropierea ferestrei, a fost amenajat si un spatiu de lucru cu un birou delimitat discret printr-un panou traforat. Restul spatiului din living este minimal cu o canapea, masuta de cafea, lampadar si corp de biblioteca incastrat intr-o nisa special creata in acest scop. Suprapunerea galbenului pe fundalul tapetului cu un imprimeu format din dungi gri contureaza o mica zona de accent placut perceputa la nivelul decorului.

Pentru dormitor, designerul a gandit o zona de depozitare generoasa amplasata in spatele patului. Accesul se face din ambele parti, iar intrarile sunt acoperite cu perdele, aceleasi ca si cele de la ferestre. Camera urmeaza linia unui decor minimalist, albul fiind din nou predominant, permitand tuselor de culoare sa iasa in evidenta. Si in baie, amenajarea este una moderna, eleganta cu placi decorative ce atrag atentia prin textura lor tridimensionala. Dusul tip walk-in permite ca spatiul sa para mai aerisit, fiind mai bine optimizat.

Speram sa te inspire detaliile acestei amenajari si ca multe din ideile pe care le-ai intalnit aici sa le poti pune in aplicare si in spatiul casei tale! 

Incearca gratuit o saltea! Ai 30 de zile de teste + o perna gratuit!
comentează sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!
Comentarii