Cateva accente de culoare pot face minuni intr-o amenajare; spatiul va parea mai luminos, mai dinamic, mai placut.

Sa luam exemplul acestui apartament de 2 camere, unde galbenul este motivul cromatic ce anima intreaga amenajare. Hai sa afli mai multe idei utile pe care ai putea sa le folosesti cu succes si in locuinta ta.

Pentru aceasta amenajare, designerul a mizat pe o abordare simpla, dar functionala astfel incat fiecare zona sa fie pusa in valoare. Mobilierul este sumar, fiind alese piesele de baza care sa redea functiunea respectiva.

Livingul are o configuratie lunga si ingusta. Pentru amenajarea lui s-a optat pentru o mobilare redusa, cu accent pe culori care sa puna in valoare decorul. Regasim tuse de galben dar si imprimeuri geometrice la nivelul covorului, pernelor si a corpurilor de iluminat care dinamizeaza spatiul.

In zona bucatariei, designul urmeaza o linie simpla, cu o configuratie dispusa pe 2 laturi si cu electrocasnice incorporate in mobilier.  Albul si cremul folosit pentru frontul mobilierului si pereti, sporesc senzatia de lumina si incaperea pare mai mare, mai primitoare.

Pentru dormitor, care urmeaza linia unui decor minimalist, designerul a gandit o zona de depozitare generoasa amplasata in fata patului. In apropierea ferestrei, a fost amenajat si un spatiu de lucru cu un birou si cateva spatii de depozitare

Speram sa te inspire detaliile acestei amenajari si ca multe din ideile pe care le-ai intalnit aici sa le poti pune in aplicare si in spatiul casei tale! 

Design: Design Gala

Peste 500.000 de produse in stoc la cele mai mici preturi online.
comenteaz─â sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!