Apartamentul lui Cameron Diaz, o amenajare de Oscar

Daca cele mai frumoase case ar fi premiate locuinta din New York a actritei Cameron Diaz ar lua premiul echivalent al Oscarului. Cand ne referim la amenajarea acestui apartament putem spune ca stelele s-au aliniat. Initial acest spatiu era alcatuit din pereti in totalitate albi, iar acest lucru a trebuit schimbat pentru a-i adouga o personalitate autentica, potrivita unei vedete de cinema. Asadar au fost integrate un covor de la Mansour Modern, un fotoliul rotativ marca Milo Baughman, o masuta de cocktail, un candelabru din sticla de Murano si cateva scaune vintage. Fotoliul, de o culoare foarte placuta care se asorteaza perfect cu nuanta peretilor, a fost tapitat cu un material Clarence House, totul pe un fundal alcatuit de tapetul de la Gournay.
In livingul din Manhattan al lui Cameron Diaz, proiectat de catre Kelly Wearstler, a fost integrate doar elemente de decor special create pentru celebra actrita.
Pentru dining s-a folosit o paleta cromatica care reflecta personalitatea lui Cameron: provocatoare dar fara a fi ostentativa, ne spune Wearstler, care o considerata pe Diaz mai mult o colaboratore decat o clienta. „Cameron are un gust excelent in materie de culori si intelege perfect modul in care acestea lucreaza impreuna, si de ce piesele de mobila de calitate ajuta la sublinierea mesajului care tine de design-ul interior.” In dining mai putem vedea tablouri pictate de Fabrice Penaux puse pe un perete de gresie tip oglinda, o masa acoperita cu o pojgita de alama, doua fotolii Vladimir Kagan si un candelabru spaniol din 1960.
In camera de oaspeti a fost pus un pat cu baldachin din alama facut la comanda, iar foarte aproape de aceste se afla un covor de matase fabricat de Compania Rug. Pe unul din pereti a fost agatat o pictura semnata Riccardo Prosperi.
Bucataria este dotata cu accesorii din alama lacuita si dulapuri decorate tot in acceasi nuanta metalica care face ca acest spatiu sa para, dupa lasarea intunericului, ca si cum te-ai afla intr-o “cutie de bijuterii captusita cu matase”.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole