Cand lumina cucereste spatiul – model de amenajare remarcabila a unui apartament

Apartamentul de astazi este unul spectaculos! Doar dupa ce vezi fotografiile intelegi cat de mult conteaza lumina naturala intr-o amenajare. 

Deschide Galeria

Desi locuinta este una generoasa, avand 100 metri patrati, senzatia de amplitudine este evidenta inca de la intrare. Camerele par mai mari decat in realitate, iar lumina naturala care practic inunda spatiul contribuie din plin la crearea unei astfel de perceptii.

Intreaga configuratie a apartamentului a fost regandita. Bucataria este separata discret de living printr-o usa glisanta din sticla astfel incat cele doua incaperi par a comunica intre ele. Ferestrele mari joaca un rol important in aceasta amenajare. Ele deschid practic incaperile spre terasa.

Partea centrala a livingului cuprinde o canapea mare, in forma de L si alaturi de masuta de cafea si de un fotoliu compun zona de conversatie. Detaliile decorative imbogatesc vizual incaperea. Multitudinea de perne decorative imbraca canapeaua si transpun o senzatie de relaxare. Diningul este bine evidentiat printr-un perete accent cu dungi alternante in bej-maro.

Cromatica neutra este unul din atributele acestui apartament. Jocul nuantelor de crem, bej-verzuliu (o inventie a designerului), maro si esente de lemn se echilibreaza minunat si confera ochiului o adevarata placere in functie de lumina solara din diferitele momente ale zilei.

O alta trasatura remarcabila a acestei amenajari este mobilierul. Atat in living cat si in bucatarie, au fost alese piese de inaltime joasa pentru a profita cat mai mult de lumina si de a pastra spatialitatea si aerisirea incaperilor. Si draperiile albe, in stil roman confera o eleganta discreta amenajarii.

 

Intregul camin inspira caldura, o atmsofera confortabila, placuta si mai ales rafinata prin detalii decorative, de la texturi si textile pana la tablouri si mici decoratiuni care personalizeaza intr-un mod original fiecare spatiu. Fotografiile din galerie va vor convinge sa tot reveniti pe fiecare detaliu si sa-l admirati pentru ca merita cu prisosinta.

Sursa foto: elmueble

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole