Casele Cititorilor – Amenajare cocheta pentru un apartament de 58 mp din Cluj-Napoca

Ne bucuram foarte tare cand primim noi amenajari din partea cititorilor nostri. De aceea, astazi iti propunem o amenajare exceptionala realizata de Simona si Rares cu un buget limitat de doar 7.000 euro (acest buget incluzand si finisajele), dar cu un aport semnificativ din partea acestora. Te invitam sa citesti in continuare povestea amenajarii.


Deschide Galeria

Cu o suprafata de 58 metri patrati, apartamentul de 2 camere din Cluj-Napoca integreaza si o bucatarie, o baie si un hol spatios care conecteaza toate spatiile. Locuinta urma sa fie destinata ulterior inchirierii. 

“Totul a inceput de la ideea de a oferi viitorilor chiriasi confortul si caldura pe care doream sa le gasesc in apartamentele pe care le inchiriez atat in tara cat si in strainatate, in concediile sau city break-urile pe care le facem.”

Simona si-a dorit ca noul spatiu sa fie unul relaxant si cochet, dar sa isi pastreze utilitatea. De aceea, impreuna cu Rares, s-au implicat foarte mult in viitoarea amenajare. Deoarece imobilul nu era totalmente finalizat, si-au luat timp sa cerceteze mai multe surse de inspiratie din care si-au adunat ideile de amenajare. 

“Timp de 1 an cat a durat constructia blocului, am achizitionat aproape toata mobila pentru viitorul apartament. Am inceput sa achizitionam mobila de lemn masiv si sa o vopsim in alb (imi doream foarte mult sa predomine albul care sa fie in contrast cu tonurile de gri de pe pereti). 

Deoarece reconditionarea mobilei ne lua foarte mult timp, am introdus in designul apartamentului si mobila noua din material MDF in combinatie cu pal.”

Contrastul gri-alb si piesele de mobilier in stilul shabby chic au conturat o poveste speciala pentru acest apartament. 

“In privința stilului abordat, am dorit sa le oferim viitorilor chiriași o parte din stilul shabby chic, un stil mai rar întâlnit în apartamentele pentru închiriat.”

Simona si Rares s-au implicat foarte mult si in realizarea propriilor elemente de decor pentru apartament: pictarea tablourilor care decoreaza peretii, reconditionarea scaunelor de bucatarie, a dulapului din hol, masutei de cafea, patului din dormitor, oglinzii din hol, a lustrei din living si a altor obiecte. 

De asemenea, Simona si Rares ne marturisesc ca “apartamentul a fost conceput cu mult drag si speram ca viitorii chiriasi sa se poata relaxa si sa se simta confortabil in noua lor casuta.”

Speram sa te inspire si pe tine amenajarea acestui apartament!

Articole noi

Reamenajare casa de 106 mp – Stil modern, influente scandinave

Pentru proprietari, un cuplu tanar din Bucuresti, aceasta este...

Locuinta compacta de doar 25 mp – eleganta si confort intr-un spatiu mic

Un cuplu tanar casatorit a achizitionat aceasta locuinta de...

Câștigă o amenajare “beton”! 15.000 de lei pentru curtea sau grădina ta, de la Elis Pavaje.

Ce ai de facut? Incarca AICI ( https://elis.ro/iti-amenajam-curtea) - o poza relevanta cu...

Apartament modern de 52 mp amenajat in culori naturale si accente puternice

Locuinta face parte dintr-un complex rezidential din Bucuresti, fiind...

Implementare de succes, beneficiar fericit la concursul #ElisPavaje

In 2020, in plina pandemie, cand toti locatarii de...