Confort sporit in amenajarea unei garsoniere de 33 mp

Pentru aceasta garsoniera de 33 metri patrati, designerii de la Red Cube Design au mizat pe deschiderea spatiilor, sporind astfel fluiditatea incaperilor si circulatiile. Hai sa vezi toata amenajarea si sa te inspiri din ideile folosite in interiorul garsonierei.

Deschide Galeria

Una din principalele modificari este aceea a eliminarii usilor dinspre bucatarie spre camera si a celei dinspre hol spre camera. Astfel, spatiul pare mai aerisit si s-a putut realiza o amenajare functionala si coerenta.

S-au folosit nuante deschise, mult alb, cu accente de culori vii la nivelul accesoriilor si decoratiunilor care dinamizeaza spatiul. Piesele de mobilier au fost gandite de designeri si realizate pe comanda pentru a se incadra in dimensiunile ce le-au avut la dispozitie. La loc de cinste este corpul de biblioteca, inalt pana in tavan, ce adaposteste colectia de carti ale beneficiarului. Restul pieselor urmeaza un design simplu, ordonat, functional, precum corpul tip consola pe care se afla televizorul sau dulapul de deasupra amenajat pentru a oferi cat mai multe tipuri de depozitare. Spatii mai ample pentru depozitare au fost integrate si in hol (vezi corpurile tip cuburi).

Camera principala este in acelasi timp si dormitor, de aceea a fost ales un model de canapea extensibil. Lampa fixata in perete ofera lumina potrivita pentru lectura.

Locul de luat masa face o trecere discreta spre zona bucatariei, acum deschisa spre camera. Eliminarea usii si implicit a tocului, a permis adaugarea unui dulap cu depozitare deschisa, maximizand fiecare centimetru al spatiului mic din bucatarie. Restul amenajarii pastreaza un caracter compact, cu mobilier din MDF alb, lucios, dispus in forma literei U, practic pe fiecare latura a incaperii, pana in tavan. O astfel de aranjare permite variate spatii pentru depozitare, incluzand si electrocasnicele necesare. Spatiul obtinut pare mai amplu si mai luminos, cu un grad sporit de functionalitate si eficienta.

Si pentru baie s-a mizat pe aceeasi idee a amenajarii compacte pentru a obtine cat mai mult din foarte putin. In locul cazii, s-a instalat o cabina de dus, lasand astfel spatiu si pentru o masina de spalat rufe. Oglinda de dimensiuni mari, sanitarele si placile de faianta albe creeaza impresia de spatialitate.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole