fbpx

Confort sporit in amenajarea unei garsoniere de 33 mp

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Un apartament de 3 camere modern si functional pentru o familie cu 2 copii

O amenajare functionala, luminoasa, adaptata nevoilor lor, iata pe...

O reamenajare cu stil pentru o bucatarie de 8 mp – foto inainte si dupa

Proprietarii acestui apartament si-au dorit foarte mult o schimbare...

Pentru aceasta garsoniera de 33 metri patrati, designerii de la Red Cube Design au mizat pe deschiderea spatiilor, sporind astfel fluiditatea incaperilor si circulatiile. Hai sa vezi toata amenajarea si sa te inspiri din ideile folosite in interiorul garsonierei.

Deschide Galeria

Una din principalele modificari este aceea a eliminarii usilor dinspre bucatarie spre camera si a celei dinspre hol spre camera. Astfel, spatiul pare mai aerisit si s-a putut realiza o amenajare functionala si coerenta.

S-au folosit nuante deschise, mult alb, cu accente de culori vii la nivelul accesoriilor si decoratiunilor care dinamizeaza spatiul. Piesele de mobilier au fost gandite de designeri si realizate pe comanda pentru a se incadra in dimensiunile ce le-au avut la dispozitie. La loc de cinste este corpul de biblioteca, inalt pana in tavan, ce adaposteste colectia de carti ale beneficiarului. Restul pieselor urmeaza un design simplu, ordonat, functional, precum corpul tip consola pe care se afla televizorul sau dulapul de deasupra amenajat pentru a oferi cat mai multe tipuri de depozitare. Spatii mai ample pentru depozitare au fost integrate si in hol (vezi corpurile tip cuburi).

Camera principala este in acelasi timp si dormitor, de aceea a fost ales un model de canapea extensibil. Lampa fixata in perete ofera lumina potrivita pentru lectura.

Locul de luat masa face o trecere discreta spre zona bucatariei, acum deschisa spre camera. Eliminarea usii si implicit a tocului, a permis adaugarea unui dulap cu depozitare deschisa, maximizand fiecare centimetru al spatiului mic din bucatarie. Restul amenajarii pastreaza un caracter compact, cu mobilier din MDF alb, lucios, dispus in forma literei U, practic pe fiecare latura a incaperii, pana in tavan. O astfel de aranjare permite variate spatii pentru depozitare, incluzand si electrocasnicele necesare. Spatiul obtinut pare mai amplu si mai luminos, cu un grad sporit de functionalitate si eficienta.

Si pentru baie s-a mizat pe aceeasi idee a amenajarii compacte pentru a obtine cat mai mult din foarte putin. In locul cazii, s-a instalat o cabina de dus, lasand astfel spatiu si pentru o masina de spalat rufe. Oglinda de dimensiuni mari, sanitarele si placile de faianta albe creeaza impresia de spatialitate.

Reclama

Articole noi

Amenajare moderna si functionala pentru o garsoniera de 33 mp

Venim in intampinarea voastra cu inca un model de...

Jaluzele cu rulou: de ce să le alegi? Ghid practic

Jaluzelele cu rulou au luat naștere ca jaluzele tehnice...

Un apartament modern din Bucuresti cu accente glam si industriale

Povestea amenajarii acestui apartament a inceput in aprilie 2021,...

Avantajele și dezavantajele boilerelor electrice

Boilerele electrice sunt un sistem de încălzire care a...

Influente japoneze intr-un apartament de 68 mp din Cluj

Povestea acestui apartament din Cluj Napoca a inceput in...