De la 2 la 3 camere: cum a fost adaugat un nou dormitor in living

In cazul acestei amenajari dedicate unei familii monoparentale cu doi copii, designerii au reusit sa contureze inca o camera in living, mai exact un dormitor pentru mama copiilor si un spatiu pentru dressing ce a rezolvat problema depozitarii.

Deschide Galeria

Dormitorul nou amenajat, de dimensiuni reduse, pastreaza tiparul living-ului in ceea ce priveste coloristica, mobilierul si tapetarea murala si le pozitioneaza intr-o maniera practica si functionala pentru a folosi in mod profitabil intregul spatiu.

Open space-ul de mari dimensiuni incorporeaza bucataria si living-ul si pune central un perete cu doua roluri diferite: biblioteca si dressing. Mobilierul minimalist impreuna cu coltarul extensibil, covorul si masa de cafea moderne, sunt scoase din anonimat de peretele tapetat cu texturi tridimiensionale. Pentru ca vorbim in acest caz de o zona dedicata relaxarii, fiecare din aceste componente va ajuta la formarea ambientului potrivit.

Estetic, atentia se focuseaza pe cromatica, texturi si accesorii, toate moderne si de o simplitate naturala, ambientul perfect pentru transmiterea ideii de comuniune si apartenenta.

Accentele sunt date de nuantele de alb, gri si lemn natural, prezente in fiecare din camerele apartamentului. Delimitarea spatiilor se face subtil, doar prin pereti despartitori, asemenea unul labirint omogen. Texturile sunt de diferite feluri: geometrice, liniare, naturale si le putem intalni in compozitia tapetului, gresiei, faiantei si parchetului.

Cele doua bai prezentate se imbina simetric fiecare evidentiind un stil propriu dar compatibil celeilalte. Intr-una din aceste incaperi intalnim ca accent lemnul natural, iar in cea de a doua gri-ul. Ambele exprima un aer modern atat prin elementele ce le compun, cat si prin accesorii. 

Putin retro, putin minimalist si mai mult modern, acest tip de amenajare poate satisface cerintele celor care vor sa incerce mai mult decat un singur stil. Ce nu trebuie sa omitem insa, este faptul ca pastrarea unei linii simple si continue va garanta intotdeauna perfectiunea.

Designer

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole