fbpx

Cum sa amenajezi un apartament de hipster veritabil

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

In ultimii ani se pare ca este la moda sa fii hipster, chiar daca acest lucru inseamna fix opusul ideii de a fi in trend. Bineinteles, odata cu schimbarile in materie de moda si stil de viata au avut loc si o serie de schimbari in tendintele de design interior.

Deschide Galeria

In galeria de mai sus am adunat cateva exemple de interioare hip, accesorii interesante si idei pentru apartamentele cu un aer fresh, modern si inedit. Un trend bine conturat este cel al mustatilor si al bufnitelor. Considerate ca embleme ale hipsterilor aceste doua simboluri si-au facut loc si la nivelul designului interior.

Astfel, avem pernute decorative in culori mate, puternice „stampilate” cu mustati, bufnite pe post de picior de veioze sau pictate infoiate pe pereti. Bicicleta are loc de cinste in viata hipsterului prin urmare merita un loc de cinste si in casa acestuia. In multe dintre designurile actuale veti intalni biciclete sau componente de bicicleta indeplinind atat rol decorativ cat si practic in interiorul locuintei.

Uitati de fotografiile clasice si de tablouri. A revenit vremea polaroidelor. Decorati-va casa cu amintiri suprinse cu indragitul aparat foto si nu veti da gres. Aruncati statia si luati un pick-up. Nimeni nu mai viseaza la sisteme 5.1 sau la plasme.

Stilul retro va fi foarte dezbatut in anul 2015. Dati o fuga prin magazinele second hand, vanati targurile de chilipiruri si creati-va propriile accesorii pentru casa. Decupati modele de stenciluri cu mesaje puternice si pictati-va peretii in loc sa ii garnisiti cu tablouri.

Decorati masiv si minimalist in acelasi timp si nu uitati de cat mai multa culoare, fara imprimeuri incarcate si fara mobilier sculptat. Simplu, retro, unic.

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...