Decor contemporan intr-un apartament de 3 camere

Inspiratia de astazi vine sub forma unui apartament spatios de 3 camere, amenajat in stil contemporan, cu influente care ii accentueaza eleganta. Te invitam sa urmaresti in detaliu cum a fost gandit acest spatiu si sa preiei ideile potrivite pentru locuinta ta. 

Deschide Galeria

Zona de zi combina intr-un mod excelent bucataria open space, livingul, dar si un loc elegant pentru luat masa. Amenajarea urmeaza linia culorilor neutre, cuminti, fara prea multe accente de culoare. Acolo unde exista, elementele contrastante au rolul de a sparge aceasta monotonie si de a imprima putina personalitate. Spatiul este conturat astfel datorita tuselor de gri, nuantelor calde si ale accentelor metalizate prezente in elementele de decor si corpurile de iluminat. 

Zona de zi este bine delimitata de cea de noapte printr-un hol generos, care ofera sufient spatiu de depozitare in dulapul incastrat. Trecerea dinspre living spre bucatarie este marcata la nivelul pardoselii prin aranjarea placilor ceramice cu diferite modele si nuante subtile. Un alt model pentru placile ceramice regasim in zona holului si il integreaza pe acesta armonios in restul amenajarii. 

In spatiul generos al bucatariei predomina contrastul mobilierului gri-petrol cu fundalul alb, imbinat armonios cu alte nuante pastelate. Un corp de mobilier tip bar este folosit pentru a delimita bucataria de living, dar si ca zona de luat gustari rapide sau drept bar. 

Dormitoarele adiacente au rolurile bine definite: cel matrimonial si cel destinat copilului. Dormitorul matrimonial este gandit ca un spatiu confortabil, decorat cu textile in nuante blande, pastelate. Intalnim aici un ambient seren, odihnitor, care pune accent pe relaxare. Camera copilul combina atmosfera odihnitoare cu accente de albastru intens care ofera energie, un element in concordanta cu varsta. 

Designul contemporan al bailor demonstreaza un talent exceptional din partea designerilor, acestia asigurand o optimizare foarte buna si o armonie in privinta paletei de culori alese.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole