Decor in tonuri romantice intr-o reamenajare de apartament

Cele mai citite

Trasaturi delicate, accente feminine, nuante care inspira stare de bine, asa arata in cateva cuvinte amenajarea despre care vreau sa-ti vorbesc astazi.

Deschide Galeria

Inainte de a incepe amenajarea, apartamentul a a avut nevoie de o renovare serioasa, spatiul fiind unul invechit. Conceptul amenajarii a fost gandit doar pentru 2 persoane, astfel ca cel de-al doilea dormitor a fost transformat intr-un dressing. Intrucat peretele dintre bucatarie si acest dormitor nu era de rezistenta designerul a dorit ca spatiul bucatariei sa fie usor marit, micsorand camera-dressing.

Spatiul din zona de zi iti transmite calm pe un fundal cu decor romantic. Accentele de roz si fucsia pe fundalul neutru al pardoselii, peretilor si canapelei reprezinta un accent placut, feminin, fucsia fiind culoarea preferata a proprietarei. De altfel, aceasta nuanta este motivul acestei amenajari pe care o vom regasi in diverse puncte ale decorului ca o punte de legatura intre elemente. In living, pe hol, in bucatarie sau baie. In aceeasi masura, si tapetul ne atrage atentia, atat in hol cat si in baie.

Pentru ca livingul este un spatiu relativ mic, zona de dining a fost integrata bucatariei. O canapea confortabila, o masuta de cafea si un dulap cu vitrina compun acest decor cochet al camerei de zi.

In bucatarie a fost amenajat spatiul de luat masa fiind o solutie practica si functionala, dorita chiar de beneficiara, care nu si-a dorit sa incarce excesiv livingul. Spatiul bucatariei a fost distribuit in 2 zone: in partea mai ampla a fost concentrate mobilierul impreuna cu zona de gatit si spatiile de depozitare impreuna cu blatul de lucru, iar in capatul opus un dulap si frigiderul. Masa o vom gasi la fereastra pentru a profita cat mai mult de lumina naturala. Mici decoratiuni personalizeaza bucataria, inima acestei amenajari.

Dormitorul merge pe ideea unui rustic-chic cu piese vintage (precum cele 2 noptiere). Spatiul inspira un aer romantic prin nuantele feminine, delicate precum si prin accesoriile ce decoreaza camera.

Sursa foto: Micasarevista

Reclama

Articole noi

Te-ar putea interesa