Decor nonconformist in spatiul unui apartament de 2 camere

Amenajarea pe care ti-o propunem azi ne-a surprins prin nonconformismul sau. Vorbim despre un apartament amenajat pentru un tanar pasionat de fotografie si muzica, dar si calatorii, hobby-uri pe care le regasim integrate sub diferite forme in ansamblul decorului.

Deschide Galeria

Spatiul apartamentului sau de 2 camere este mic, dar detaliile colorate compenseaza din plin acest inconvenient. La o prima vedere ti s-ar putea parea usor haotic, insa spatiul debordeaza de viata si dinamism, o parte din personalitatea celui ce locuieste aici.

Spatiul de zi cuprinde un living mic si o bucatarie in plan deschis. Culorile folosite delimiteaza vizual functiunile si le individualizeaza. Stilistic vorbind, amenajarea se duce inspre o zona eclectica, diferite piese din zone si perioade diferite reunite sub acelasi acoperis. Daca albastrul este culoarea livingului, de la canapea pana la covor si la pictura care se intinde pe 2 pereti, in bucatarie troneaza galbenul schimband ambientul intr-o maniera mai calda si mai primitoare. In ciuda diferentelor, cele 2 functiuni se intrepatrund. Albastrul merge pana in bucatarie, iar galbenul se regaseste la nivelul decoratiunilor din perimetrul livingului.

Ne place sa spunem ca acest apartament este unul lived-in, in care se traieste cu pasiune viata; practic, fiecare lucru are o semnificatie emotionala si, prin urmare, un loc important in ergonomia amenajarii.

Duo-ul galben-albastru il regasim si la nivelul dormitorului. Spatiul preia o parte din ce am fi putut regasi in living, cum ar fi biblioteca sau pianina. Peretele din spatele patului ascunde un dressing tip walk-in suficient de spatios pentru diferitele haine sau lucruri ce aveau nevoie de o depozitare pe masura.

Spatiul din jurul patului este pus in valoare cu ajutorul unui tapet albastru cu imprimeu domol potrivit unui dormitor, iar restul peretelui vopsit cu un albastru asemanator. De la jumatate in jos, este placat cu lambriu. Efectul este interesant prin prisma unei zone de accent care delimiteaza zona de dormit de restul mobilierului. Tot aici a fost amenajat si un spatiu de lucru.

Privind in ansamblu, spatiul ne aminteste de zilele de vacanta si de relaxare. Detaliile sunt atent alese si integrate pentru a spune povestea celui ce o locuieste. Cufarul din zona de living, dar si covorasele cu motive traditionale sunt piesele de rezistenta ale decorului.

Proiect: Pv-interiors

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole