Caldura nuantelor de lemn, confortul culorilor pastelate se combina de minune cu albul luminos pentru a obtine un interior scandinav care ne poate servi ca o excelenta sursa de inspiratie. Pentru astazi am selectat aceast apartament de 60 metri partati pe care te invitam sa il urmaresti in detaliu. 

Lumina este unul dintre cele mai importante lucruri in apartamentul acestor tineri. Locuinta dispune de multe ferestre, de dimensiuni generoase, acoperite de o perdea semi-transparenta prin care lumina poate sa treaca fara oprire. Iar peretii si decoratiunile albe amplifica spatiul, accentuandu-i astfel luminozitatea. Pachetul in nuante calde si covorul pastelat vin sa indulceasca si mai mult decorul. 

In privinta mobilerului, spatiul este foarte aerisit, piesele de mobilier esentiale fiind alese pe masura nevoilor beneficiarilor. 

In aceasta amenajare, zona livingului a fost separata de bucatarie si este redata printr-o canapea si o masuta de cafea. Fara accente de culoare, paleta de culori ramane intr-o zona foarte cuminte. Deasupra canapelei par ca leviteaza mai multe corpuri de iluminat suspendate din hartie alba. 

Bucataria si zona pentru luat masa pastreaza un design simplu, iar fiecare dintre acestea revendica cate o latura a spatiului. Amenajarea asigura spatii suficiente de depozitare, incluzand si electrocasnicele. Cromatica include nuante calde cu un blat mai inchis la culoare si detalii aurii pentru un contrast cu note elegante. 

In dormitor, regasim acelasi stil minimalist. Zona centrala este ocupata de pat, cu spatii de depozitare pe peretele de deasupra. De asemenea, regasim si un spatiu pentru studiu sau lucru, amplasat in zona ferestrelor pentru a obtine maximul de luminozitate.

comentează sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!