Detalii colorate intr-o amenajare contemporana cu trasaturi minimaliste

Cu cat un spatiu este mai luminos, cu atat este mai frumos. Bineinteles ca nu putem ignora amenajarea, insa, cu siguranta, exista multiple beneficii pentru spatiul respectiv; ca si in cazul acestui apartament cu ferestre largi care amplifica lumina si pune in valoare un minunat decor.

Deschide Galeria

Avem deci un spatiu contemporan, tratat minimalist, cu o personalitate conturata de un mix interesant de culori. Pe un fundal predominant alb a fost tesuta cu note de gri si accente placute de galben o amenajare concentrata pe confort si stare de bine. O canapea modulara, lunga se intinde pe toata lungimea ferestrei pana spre perete. Paralel, un corp tip divan alaturi de o masuta alba de cafea defineste ceea ce numim zona de conversatie. La capatul canapelei a fost amenajat un mic spatiu de lucru, iar etajerele pana in tavan ofera spatiu de depozitare.

Un detaliu interesant al amenajarii il constituie corpurile de pe perete, un fel de rafturi inramate, cu variate forme geometrice si folosind aceleasi culori ce le regasim in amenajare, alb, gri si galben.

Spatiul propus spre amenajare este unul mic, dar functional. In camera de zi vom gasi imbinate armonios o zona de living, un loc de luat masa care face trecerea spre spatiul bucatariei. Fiecare element isi gaseste bine locul in ansamblul amenajarii. O bucatarie compacta, de asemenea alba si placi ceramice tip Subway (tot albe) reflecta lumina si amplifica la randul lor spatiul.

Si pentru dormitor vom regasi aceeasi abordare simpla, minimalista. Albul predomina, doar tabloul de deasupra patului emanand o pata de culoare. Comoda din dreptul ferestrei este un model ce ofera un plus de depozitare.

Aceasta amenajare ne doveste inca o data, cum poti obtine un decor reusit apeland la cateva trucuri simple cum ar fi albul ca fundal, detalii colorate (in cazul nostru tematica galben-gri) si o simplitate concentrata pe functionalitate.

Sursa foto: leblogdeco.fr via Airbnb

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole