Doi tineri din Bucuresti si-au amenajat singuri apartamentul de 2 camere

Constructia blocului in care cei doi s-au mutat a fost finalizata la sfarsitul acestei veri si in doar o luna, ei au reusit sa-si amenajeze in totalitate apartamentul cu aproximativ 16000 de euro.

Deschide Galeria

Stilul pe care l-au ales, shabby shic, se potriveste cu dimensiunile apartamentului care nu sunt foarte generoase, suprafata fiind de 68 metri patrati. Elementele shabby shic folosite aduc intimitate spatiului si o atmosfera de relaxare.

Livingul deschis cu bucataria, are in centru o canapea mare cu un print floral care iese in evidenta. Aceasta este, de asemenea, delimitarea vizuala dintre camera de zi si zona bucatariei. Livingul este impartit in zona de relaxare, canapeaua si televizorul, si zona de dining, pentru servirea mesei.

Cromatica este calda, cu nuante pastelate de alb, gri si roz. Perdelele sunt supradimensionate, pentru a crea ideea de spatiu.

In dormitor se continua tonurile calde si romantice. Astfel, patul are o nuanta deschisa si forme ale cadrului rotunjite. Restul mobilierului a fost ales in aceeasi culoare, creandu-se astfel unitate. Ideea de spatialitate si dimensiune este data de oglinda si draperiile supradimensionate.

Incaperea nu este aglomerata, ceea ce este recomandat pentru un spatiu mic. Zona de langa fereastra a fost folosita ingenios pentru relaxare, unde au asezat doua scaune tapitate cu model floral.

Lumina din dormitor este calda si provine de la mai multe surse: in zona patului, deasupra noptierelor si in zona centrala, din tavan.

In baie, elementul vedeta este faianta cu motive florale de langa cada. In rest, s-au pastrat aceleasi nuante pastelate si deschise. Formele obiectelor sunt rotunjite, pastrand, astfel stilul romantic al intregului apartament.

Amenajarea apartamentului este potrivita pentru un cuplu, asa cum s-au gandit acesti doi tineri, care si-au creat un spatiu intim, romantic, cu o atmosfera calda, de acasa.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole