Eleganta si finete texturala intr-un apartament de 120 metri patrati

Detaliile moderne, complexitatea texturilor si cromatica blanda, fac cu siguranta casa buna in cazul acestei amenajari. Vorbim de un stil modern si elegant bazat pe finete si delicatete, fiecare componenta avand un rol bine definit, atat din punct de vedere functional, cat si estetic.

Deschide Galeria

Atmosfera primitoare si relaxanta se contureaza inca de la pasirea in interiorul apartamentului unde holul, prin mobilierul cu care se accesorizeaza, face introducerea in paleta cromatica ce caracterizeaza intregul spatiu. Nuantele calde de moccacino, lemn natural si accente aurii, scot in evidenta stilul modern al mobilierului, accesoriilor si corpurilor de iluminat.

Open space-ul se compune din bucatarie, living si zona de dining. In ceea ce priveste omogenitatea, aceasta se remarca prin texturarea mobilierului in eleganta catifelei. Confortul canapelei, emanat de accesoriile si tapitarea acesteia, se regaseste si in scaunele reprezentative zonei de dining. Mobilierul bucatariei este extrem de minimalist, in nuante deschise, lasand sa se evidentieze detaliile de lemn natural, accentele aurii si cromatica bazata pe derivate de burgundy. 

Delicatetea transmisa de stilul mobilierului si a finisajelor pare ca se afla in opozitie cu design-ul abstract al corpurilor de iluminat artificial insa, prin intermediul accentelor aurii cu care acestea se detaliaza, se formeaza o continuitate si o legatura perfecta a tuturor elementelor. Spatiul este exploatat la nivel maxim, iar una dintre dovezile acestei functionalitati este transformarea pervazului intr-o zona dedicata relaxarii, cu aspect de bar si cu o priveliste generoasa oferita de geamurile supradimensionate.

Primul dormitor sparge paleta cromatica cu care amenajarea vine in introducere, optandu-se in acest caz pentru nuante de gri, azur si lemn natural. Mobilierul se compune dintr-un pat dublu in combinatie de velur si catifea, un fotoliu, un taburete, o masuta de cafea moderna si un birou pe colt. Minimalismul mobilierului permite ca design-ul abstract al lustrei si detaliile accesoriilor neobisnuite, sa acapareze toata atentia. 

Celelalte doua dormitoare, cu dimensiuni mai reduse, se compun functional. Din punct de vedere cromatic, aducerea in prim plan a nuantelor derivate de roz si mov, asigura un plus de feminitate incaperilor. Tot la acest aspect contribuie si design-ul in stil clasic al mobilierului, catifeaua si draperiile diafane, plus accesorizarea florala discreta. In ceea ce priveste functionalitatea, intr-una din camerele de odihna spatiul din zona geamului este transformat intr-un birou pe lung, iar in cealalta, biblioteca vine atat cu rol de depozitare si expunere, cat si cu rol de birou. 

Baile aduc in prim plan simplitatea si naturaletea, avand la baza nuante calde de beige, aramiu, alb si accente de auriu. La acestea se adauga componente sanitare moderne si un iluminat artificial cu caracter romantic.

Designer

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole