fbpx

Garsoniera din Paris – un spatiu functional, ludic, minimalist in 30 de metri patrati

Cele mai citite

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata...

Intr-un oras cum e Parisul exista multe apartamente care au mostenit un sistem putin cam rigid din punct de vedere al spatiului. Si in cazul de fata proprietarii s-au luptat cu aceeasi problema: cum sa optimizezi 30 de metri patrati tinand cont de un anumit stil de design interior, culoare, linie de mobilier, echipamente si sistem de iluminat? Se pare ca raspunsul l-au gasit cei de la biroul de arhitectura RICHARD GUILBAULT.

Deschide Galeria

Camera principala reuneste intr-o singura zona, de tip open space, atat bucataria cat si sufrageria. Albul si bejul sunt principalele culori intalnite in aceasta amenajare.

Zona care compune bucataria este alcatuita de un dulap lipit de unul din pereti. Sub un raft mare in care a fost integrat cuptorul cu microunde, se afla aragazul, masina de spalat si chiuveta. Vizavi de bucatarie se afla zona de living iar intre ele se afla o masa alba, inalta de lemn. Camera are o tenta minimalista, in ea au fost incluse doar elementele esentiale pentru o locuinta moderna, fara alte “artificii” inutile.

Sistemul de iluminat este una din piesele importante ale decorului. Acestea au menirea de completa oarecum simplitatea si lipsa detaliilor din restul spatiului.

Piesele de mobila sunt alcatuite din linii simple, au nuante foarte placute si sunt cat se poate de functionale. Culorile dulapului se asorteaza atat cu parchetul cat si cu peretii, acest lucru completeza decorul si dau senzatia de unitate.

Baia este despartita de hol printr-o usa glisanta. Inauntrul ei putem vedea o cabina de dus din sticla, pereti albi si aceeasi nuanta de bej pe care o intalnim si la mobila din sufragerie. Gresia cu care este acoperita pardoseala are un model adorabil care te face sa nu-ti mai iei ochii de la el.

In spatele peretelui pe care se afla bucataria este o camera care serveste drept dormitor. In ea nu se afla decat o saltea si o somiera, pe un fundal alb complet.

Geamurile foarte mari din living lasa sa patrunda inauntru multa lumina naturala si fac ca intregul spatiu sa para unul foarte aerisit. Fotografiile inramate asezate pe politele raftului din sufragerie arata ca cei care locuiesc in aceasta casa au inclinatii artistice.

Reclama

Articole noi

Apartament de doua camere amenajat elegant in tonuri neutre

Cristina Micu, arhitect si autoare a proiectului, ne povesteste...

Amenajare moderna casa 156 mp

Atmosfera relaxata, tinereasca din aceasta locuinta unifamiliala din Berceni,...

Cum pregătești camera unui nou-născut: iată la ce să fii atent

Când vine un copil pe lume, ne pregătim în...

Renovarea unui studio de 38mp cu buget limitat

Un spatiu mic, dar bine impartit functional si finisat...

Aveți un living de dimensiuni reduse? Iată cum îl puteți mobila

Camera de zi este adesea considerată a fi inima...