fbpx

Influente japoneze intr-un apartament de 68 mp din Cluj

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Povestea acestui apartament din Cluj Napoca a inceput in 2021, achizitionat de o beneficiara tanara care a investit in jur de 30000 de euro pentru a transforma apartamentul preluat de la dezvoltator in locul pe care il denumeste cu drag “acasa”.

Deschide Galeria

Apartamentul are 68 de metri patrati distribuiti uniform in trei camere; a fost preluat finisat, usile si parchetul erau montate iar baile finisate integral (provocarea cea mare a proiectului a constat in personalizarea acestora, care nu transmiteau nimic initial.)

Stilul proiectului pleaca de la modern cu influente scandinave si ajunge la detalii si influente ale stilului japonez, ceea ce confera un caracter aparte amenajarii. Paleta cromatica a fost adaptata stilului ales, predomina nuante calde de crem si portocaliu (nuanta aceea speciala de burnt orange) si textura lemnului care unifica diferitele zone ale locuintei.

Arhitectii proiectului ne povestesc ca beneficiara a punctat de la inceput faptul ca isi doreste o locuinta cat mai vesela, calda. “Astfel fiecare camera in parte reflecta personalitatea acesteia. In fiecare coltisor al apartamentului, regasim rafturi pentru carti, acesta fiind punctul de pornire al intregului concept de design.

“Fiind o persoana care lucreaza mult de acasa, am optat pentru multe obiecte decorative (pernute, paturi, obiecte decorative) ca sa facem un loc cat mai cozy și inspirational.“

Livingul, bucataria si locul de luat masa formeaza un open space dreptunghiular in cadrul caruia fiecare piesa de mobilier are rolul sau bine definit. Peretele cu biblioteca suspendata si desenul de inspiratie japoneza este in centrul atentiei.

Elementele preferate ale beneficiarei sunt tapetul montat pe tavanul din baie si faianta din bucatarie, propusa de designerii proiectului.

Arhitecti – IDesign Studio, Camelia Popa, Cimpean Bianca

Fotografii: Flaviu Tanase

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...