fbpx

Modern si luminos – Amenajare in tonuri de gri apartament de 3 camere din Bucuresti

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Un apartament de 3 camere modern si functional pentru o familie cu 2 copii

O amenajare functionala, luminoasa, adaptata nevoilor lor, iata pe...

O reamenajare cu stil pentru o bucatarie de 8 mp – foto inainte si dupa

Proprietarii acestui apartament si-au dorit foarte mult o schimbare...

Povestea de astazi este despre un apartament de trei camere situat intr-un complex rezidential din zona de vest a Bucurestiului, amenajat in nuante de gri, bej si grejuri pentru o tanara domnisoara.

 “Accentele de culoare sunt date de tapetul din spatele canapelei din living dar si de materialele textile cum ar fi canapeaua galbena din birou sau taburetul roz prafuit din dormitor. Galbenul si culoarea piersicii fiind vedetele.”- ne povestesc cei de la Cristian Patrascu Studio.

Pentru amenajare (care a durat in jur de patru luni) a fost alocat un buget de 16000 de euro excluzand finisajele.  Rezultatul vorbeste de la sine: o imagine unitara, stil modern, paleta cromatica neutra pentru fundal, impreuna cu accente vii de culori.

Fiecare perete din living a fost tratat diferit insa fara a concura intre ei, fiind armonizati in cadrul paletei cromatice neutre propuse de la inceput. Astfel, in spatele canapelei regasim un tapet, marca Rebel Walls, cu motive vegetale moderne. Peretele din zona de dining a fost finisat cu vopsea decorativa Premier Decor.

Peretele media din living a fost accentuat prin combinatia de materiale: caramida alba aparenta si un riflaj de lemn de stejar. Comoda simpla, liniara (realizata la comanda de AG Expert Mobila), pe care este amplasat televizorul are o textura placuta de beton aparent si se continua cu o zona de depozitare inalta adiacenta locului de luat masa.

Despre culoarea vibranta, curajoasa a piesei de mobilier din dining, arhitectii ne povestesc ca aceasta  “accentueaza mai mult zona de dining si ofera o depozitare incapatoare dar si spatii deschise pentru decoratiuni.”

Scaunele si masa de dining au fost alese cu grija din colectia The Home pentru a se potrivi perfect in atmosfera locuintei. Masuta de cafea a fost achizitionata de la IOOOI.

In hol, masina de spalat rufe si-a gasit o ascunzatoare perfecta intr-un corp de mobilier “dressing pentru oaspeti”. Usa cu oglinda mareste vizual spatiul; versatilitatea depozitarii este asigurata de zona de colt a mobilierului, cu o bancheta pentru a se incalta comod, pantofar dedesubt si agatatoare de haine deasupra.

Beneficiarul nu si-a dorit televizor in dormitor; in schimb a fost integrata armonios o zona de make-up, pusa in valoare prin prezenta unor sipci de lemn. Depozitarea din fata patului mascheaza diferenta de plan a doi pereti.

Amenajarea dormitorului si a camerei birou-dressing urmareste linia stilistica a locuintei si paleta cromatica in tonuri de gri.  Catifeaua folosita la pat, tablia continua si draperii asigura confortul necesar. In birou a fost amplasata o canapea extensibila, extrem de practica, de la Bonami.

Arhitect: Cristian Patrascu

Daca doresti sa colaborezi cu Cristian il poti contacta la adresa: contact@cristianpatrascu.ro

Reclama

Articole noi

Amenajare moderna si functionala pentru o garsoniera de 33 mp

Venim in intampinarea voastra cu inca un model de...

Jaluzele cu rulou: de ce să le alegi? Ghid practic

Jaluzelele cu rulou au luat naștere ca jaluzele tehnice...

Un apartament modern din Bucuresti cu accente glam si industriale

Povestea amenajarii acestui apartament a inceput in aprilie 2021,...

Avantajele și dezavantajele boilerelor electrice

Boilerele electrice sunt un sistem de încălzire care a...

Influente japoneze intr-un apartament de 68 mp din Cluj

Povestea acestui apartament din Cluj Napoca a inceput in...