Shoteria – o statie importanta pe drumul spre distractie

Cei care viziteaza Shoteria sunt in mare parte oameni tineri, petrecareti, dar si responsabili in acelasi timp, care stiu sa se distreze, dar sa se si ‘reabiliteze’ pentru a doua zi.”
Zona de bar este cea mai importanta, ea fiind marcata decorativ cu o multitudine de becuri Edison, parte din ele montate in lampi de control, insotite de o ampla butaforie din cablu electric negru, realizata cu ajutorul lui Stefan Mihalcea de la Thermoflux.
Toate elementele decorative si piesele de mobilier au fost proiectate special pentru acest spatiu. Identitatea vizuala si elementele grafice decorative au fost realizate de graphic designer-ul Victor Bartis, iar amenajarea interioara s-a realizat prin intermediul Vertigo Metal Design. Alte elemente-cheie in decorul interior sunt semnate de Silva Artis, Poteca Studio, Atelier Cornescu si Atelier Moldoveanu.
De asemenea, materialul predominant este metalul sub toate formele disponibile: de la tabla cutata pentru placarea intregului retrobar, tabla expandata pentru politele din retrobar si fatada, sau tabla striata pentru placari de detaliu, pana la structuri pe teava de otel si chiar meniuri din aluminium antichizat cu print UV.
Pentru compartimentarile noi din zona de baie s-a optat pentru tinci care imita betonul, in combinatie cu un perete decorativ tapetat cu bilete de tren supradimensionate. Acestea au fost realizate cu grafica printata pe carton de mucava si lipite individual.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole