Iubitor al stilului scandinav, proprietarul acestui apartament studio si-a dorit mult ca amenajarea sa includa elemente tipice designului nordic. A apelat la ajutorul unui decorator care sa-l sfatuiasca in alegerea mobilierului si finisajelor potrivite.

Apartamentul se inchiriaza in regim hotelier, de aici si nevoia de a contura un spatiu confortabil si placut, care sa includa si un spatiu pentru dormit, altul decat o canapea extensibila. In plus, si-a dorit sa amenajeze si bucataria astfel incat cei care vor dori sa stea pe o perioada mai mare sa poata gati si lua masa in cele mai bune conditii.

In camera principala, a fost conturata o zona de conversatii, dar si un spatiu pentru dormit cu pat confortabil. Incaperea nu este foarte spatioasa, insa alegerile stilistice compun cu succes un spatiu functional. In spiritul stilului nordic, in aceasta amenajare predomina griul, cu accente de negru si un fundal alb pentru a echilibra cromatic spatiul. Prin folosirea tapetului din zona de dormit, s-a conturat un perete-accent care pune in valoare si acest mini-dormitor.

Pentru spatiul din bucatarie, s-a mizat pe o abordare dramatica – mobilier negru. Contrastul alb-negru aduce un plus de eleganta amenajarii, iar lemnul de la nivelul pardoselii si al blatului de lucru incalzeste atmosfera.

Decoratiunile si accesoriile aduc un plus de personalitate amenajarii, fie ca vorbim despre camera sau bucatarie. Excelenta alegere si pentru tapetul din zona holului sau al pardoselii din bai.

Speram sa te inspire si pe tine acest apartament amenajat in cel mai pur stil scandinav!

Peste 500.000 de produse in stoc la cele mai mici preturi online.
comentează sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!