Spatiu tineresc amenajat intr-un apartament de 2 camere

Un spatiu functional, luminos si plin de buna dispozitie, asa putem caracteriza in cateva cuvinte amenajarea pe care am abordat-o astazi.


Deschide Galeria

Apartamentul de 2 camere este locuit de o tanara ce si-a dorit o locuinta vesela, colorata, cu tapeturi de mari dimensiuni si multiple elemente decorative.

Spatiul de zi este separat de bucatarie si a fost gandit ca o zona destinata intalnirilor cu familia si prietenii. Aici gasim o canapea turcoaz confortabila, o zona TV, o biblioteca si o masuta de cafea. Peretele accent este realizat cu ajutorul unui tapet cu motiv geometric. Luminozitatea, accentele de albastru turcoaz, motivele geometrice si multitudinea decoratiunuilor, fac din acest spatiu unul perfect pentru relaxare si socializare.

Bucataria, care le randul ei beneficiaza de un spatiu propriu, ne atrage atentia inca de la inceput, prin mixul de de culori folosit: alb – turcoaz – maro. Datorita suprafatei destul de generoasa, a fost posibila integrarea atat a unui dining cat si a unui minibar. Piesele de mobilier folosite pastreaza o linia simpla caracteristica apartamentelor moderne.

Dormitorul, la fel ca restul camerelor, este inundat de lumina naturala. Cromatic, pe o baza predominant deschisa, au fost inserate si cateva accente de culoare pe care le vedem atat in tapet cat si in noptierele pozitionate de o parte si de alta a patului. Tot aici, tanara proprietara si-a dorit un spatiu de lucru, ce a fost amenajat langa fereastra, si o biblioteca.

Din punct de vedere cromatic, cele 2 bai, cea de seviciu si cea principala, sunt cat se poate de diferite. Daca in prima baie regasim aceleasi culori folosite si in restul amenajarii, in cea de-a doua, designerul a schimbat complet directia prin, folosirea “excesiva” a galbenului.

Speram ca prospetimea acestui apartament o sa va inspire pentru propriul decor! 

Foto: Yuri Grishko

Design: Victoria Skorobogatko

Articole noi

Renovare totala apartament 2 camere in stil scandinav

Aceasta poveste cu iz scandinav incepe prin dorinta bloggerul...

Cum s-a transformat un pod nefolosit intr-o mansarda confortabila

Familia s-a mărit, care era soluția pentru ca spațiul...

Sobele si semineele – o alternativa eficienta si eleganta pentru incalzirea casei tale

Nu mai e mult si vom spune “bun venit”...

Amenajare moderna cu accente glam apartament de 2 camere Bucuresti

Avand la dispozitie un buget de 30000 de euro,...

Studio de 31 mp luminos amenajat in tonuri neutre cu accente de albastru

Garsoniera dispune de 31 de metri patrati, spatiul fiind...