Spatiu tineresc amenajat intr-un apartament de 2 camere

Un spatiu functional, luminos si plin de buna dispozitie, asa putem caracteriza in cateva cuvinte amenajarea pe care am abordat-o astazi.


Deschide Galeria

Apartamentul de 2 camere este locuit de o tanara ce si-a dorit o locuinta vesela, colorata, cu tapeturi de mari dimensiuni si multiple elemente decorative.

Spatiul de zi este separat de bucatarie si a fost gandit ca o zona destinata intalnirilor cu familia si prietenii. Aici gasim o canapea turcoaz confortabila, o zona TV, o biblioteca si o masuta de cafea. Peretele accent este realizat cu ajutorul unui tapet cu motiv geometric. Luminozitatea, accentele de albastru turcoaz, motivele geometrice si multitudinea decoratiunuilor, fac din acest spatiu unul perfect pentru relaxare si socializare.

Bucataria, care le randul ei beneficiaza de un spatiu propriu, ne atrage atentia inca de la inceput, prin mixul de de culori folosit: alb – turcoaz – maro. Datorita suprafatei destul de generoasa, a fost posibila integrarea atat a unui dining cat si a unui minibar. Piesele de mobilier folosite pastreaza o linia simpla caracteristica apartamentelor moderne.

Dormitorul, la fel ca restul camerelor, este inundat de lumina naturala. Cromatic, pe o baza predominant deschisa, au fost inserate si cateva accente de culoare pe care le vedem atat in tapet cat si in noptierele pozitionate de o parte si de alta a patului. Tot aici, tanara proprietara si-a dorit un spatiu de lucru, ce a fost amenajat langa fereastra, si o biblioteca.

Din punct de vedere cromatic, cele 2 bai, cea de seviciu si cea principala, sunt cat se poate de diferite. Daca in prima baie regasim aceleasi culori folosite si in restul amenajarii, in cea de-a doua, designerul a schimbat complet directia prin, folosirea “excesiva” a galbenului.

Speram ca prospetimea acestui apartament o sa va inspire pentru propriul decor! 

Foto: Yuri Grishko

Design: Victoria Skorobogatko

Articole noi

Implementare de succes, beneficiar fericit la concursul #ElisPavaje

In 2020, in plina pandemie, cand toti locatarii de...

Accente galben citron si beton aparent intr-un duplex modern din Otopeni

X-duplex este un proiect poveste ce poarta semnatura echipei...

Eleganta si confort in doar 39 mp – Amenajare cu accente de albastru

Laitmotivul acestei amenajari sunt nuantele de albastru folosite ca...

Linii minimaliste si eleganta atemporala – O locuinta din Sibiu amenajata ultramodern

Situat in apropierea orasului Sibiu, acestea locuinta reprezinta un...

Black is the new black… in baie si bucatarie

Exista o tendinta dovedita de toate abordarile actuale ale...