fbpx

Un apartament boem in centrul Budapestei

Cele mai citite

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata...

Sudioul Terkultura a avut ca misiune amenajarea unui apartament cu 3 dormitoare din Budapesta, urmand ca el sa fie ulterior inchiriat pe perioade scurte de timp turistilor si nu numai. Proiectul a fost coordonat de Petra Nikoletti, iar rezultatul merita toata admiratia noastra.

Deschide Galeria

Unul din marile atuuri ale acestui apartament este privelistea superba asupra orasului, de aici putand fi admirate cladirile-simbol ale Budapestei.

Realizata intr-un superb stil scandinav cu influente boho-chic, amenajarea este dedicata tinerilor turisti veniti sa exploreze un oras frumos, care le ofera multiple optiuni de petrecere a timpului. Spatiul in sine se doreste a fi o reflexie a exteriorului in interior, cu o abordare fresh, moderna, si interpretare originala a stilurilor de design.

Zona de zi este un spatiu deschis cu un living generos si bucatarie pe masura. Peretele de caramida, un ficus imens, covorul blanita, scaunele-fotolii confortabile si o canapea cu multe pernute colorate, toate luminate de o instalatie de becuri suspendate ne introduc intr-o atmosfera boema, placuta, unde sa tot petreci timp alaturi de prieteni.

Bucataria este la fel de spatioasa, comunicand direct cu livingul (nu exista usa care sa separe cele doua incaperi). Diningul a fost integrat in spatiul bucatariei din ratiuni practice. O masa lunga completate de scaune in stil industrial si doua corpuri suspendate ofera spatiul necesar pentru un grup mai mare care decide sa inchirieze intreg apartamentul. Fototapetul ilustrand unul din podurile celebre de peste Dunare din Budapesta, completeaza intr-un mod original incaperea.

Dormitoarele pastreaza o nota pragmatica, tinand cont de scopul in care este folosit apartamentul. Tapetul cu motiv vegetal, precum si plantele intalnite in toate camerele contureaza un decor scandinav autentic. Imprimeurile, motivele florale si tablourile stilizate ne arata latura boho chic a amenajarii. Ne place latura feminina si boema a dormitorului principal, precum si masculinitatea tiparului geometric si a contrastului alb-negru din camera cea mai mica.

Baile simple, impecabil de albe, dotate cu mobilier si accesorii moderne  asigura confortul necesar pentru orice turist, fie ca isi doreste un dus rapid sau o baie relaxanta.

Simpla, dar in acelasi timp originala, cu detalii menite sa te atraga, aceasta amenajare este mai mult decat un loc unde sa petreci o vacanta; este aproape un stil de viata intr-un oras cosmopolit, fascinant prin istoria si monumentele sale arhitecturale. Daca veti alege sa vizitati Budapesta, puteti inchiria acest apartament de pe platforma Airbnb. 

Reclama

Articole noi

Apartament de doua camere amenajat elegant in tonuri neutre

Cristina Micu, arhitect si autoare a proiectului, ne povesteste...

Amenajare moderna casa 156 mp

Atmosfera relaxata, tinereasca din aceasta locuinta unifamiliala din Berceni,...

Cum pregătești camera unui nou-născut: iată la ce să fii atent

Când vine un copil pe lume, ne pregătim în...

Renovarea unui studio de 38mp cu buget limitat

Un spatiu mic, dar bine impartit functional si finisat...

Aveți un living de dimensiuni reduse? Iată cum îl puteți mobila

Camera de zi este adesea considerată a fi inima...