Un apartament de 62 mp cu o amenajare ce ne inspira

Cu abordarea potrivita poti scoate maximum din spatiul unui apartament, atat functional cat si estetic asa cum ne-o demonstreaza acest apartament de 2 camere.

Deschide Galeria

Fiecare functiune in parte este valorificata, iar amenajarea pastreaza un caracter unitar, desi nu exista camere in plan deschis.

In living, s-a optat pentru un decor echilibrat, axat pe nevoile beneficiarilor. Astfel, regasim mobilierul strict necesar, canapea coltar, un corp de biblioteca cu dulap si sertare, incluzand si spatiul pentru televizor. Aceasta abordare a permis si integrarea unui birou in apropierea ferestrei. Covorul uneste vizual toate elementele amenajarii si ii confera coeziune. Albul si o nuanta delicata de albastru imprima decorului o atmosfera relaxanta, placuta. Decoratiunile si accesoriile contureaza un spatiu personal, tineresc.

Zona bucatariei pastreaza aceeasi abordare functionala. Accentele de galben ii imprima caldura si dinamism. Mobilierul este unul compact, cu finisaj din MDF alb si galben, cu electrocasnice incorporate ce inspira unitate vizuala. Masa este una adaptata spatiului mic al bucatariei. elementele decorative aduc un plus de interes unei camere unde suntem obisnuiti sa vedem doar farfurii si tigai. Bucataria se transforma devenind un spatiu al socializarii, un spatiu de zi atat pentru familie cat si pentru prieteni.

Dormitorul propune o amenajare ce iti rasfata privirile. Cromatica blanda, cu neutre si multa lumina naturala care amplifica senzatia de spatialitate. Spatiul de make-up este un deziderat, putine dormitoare oferind acest privilegiu. Tablia tapitata a patului ofera un plus de confort, iar corpurile de iluminat imprima un aer elegant decorului. De fapt, toate piesele folosite in a contura acest dormitor descriu o camera chic, cu un simt estetic rafinat. Cele 3 tablouri compun o minunata zona de accent a camerei.

Speram sa-ti fie utile toate ideile din acest apartament si sa te inspire in propria amenajare!

Proiect realizat de Youssef Yakdi

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole