Provocarea arhitectilor de la Davidsign, cei care s-au ocupat de renovarea acestui apartament de 81 de metri patrati, a fost sa creeze un spatiu pe care sa il numeasca “acasa” o familie tanara, cu 2 copii: o fetita de aproape 7 ani si un baietel de numai un an si jumatate.

Apartamentul, proiectat initial cu 4 camere, dar cu pereti interiori fara rol in structura de rezistenta, s-a transformat intr-unul cu 2 dormitoare si un living marit. De altfel, noul living a devenit zona principala a apartamentului, primind in acelasi timp si rol de camera de oaspeti prin adaugarea unui pat rabatabil (murphy bed). Peretele accent din spatele televizorului, obtinut prin placare cu lemn, completeaza cromatic covorul maro deschis cu insertii albe si contrasteaza puternic cu albastrul canapelei.

In ceea ce priveste dormitoarele, arhitectii au ales impreuna cu beneficiarii sa prioritizeze functionalitatea, utilitatea si simplitatea. In dormitorul copiilor au integrat perfect un pat etajat, iar in dormitorul matrimonial iese in evidenta tablia patului care se ridica asimetric, intr-o singura parte, catre tavan, acoperind astfel intr-o culoare calda intreaga camera.

De efect este baia mica ce s-a transformat in baie matrimoniala cu intrare din dormitor printr-o usa mascata in mobilier. Tot de o intrare mascata in mobilier beneficiaza si camara cu acces din bucatarie.

Mobilierul pentru aceasta amenajare a fost realizat la comanda, iar piesele complementare au fost achizitionate de la ikea.ro, duvalfurniture.ro si novambient.ro.

Avand in vedere ca aceasta amenajare a presupus renovarea completa a finisajelor, inlocuirea instalatiilor sanitare si electrice, mobilier din materiale de calitate superioara si obiecte sanitare premium, costul de aproape 40.000 euro este perfect justificat.

Arhitecti: Davidsign

Mai multe proiecte puteti vedea aici: portofoliu Davidsign

 

Peste 500.000 de produse in stoc la cele mai mici preturi online.
comentează sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!