O noua sursa de inspiratie am gasit azi pentru voi: un apartament reamenajat pentru a-i spori functionalitatea intr-un mod cat mai placut pentru proprietari. Haideti sa vedem cum a iesit si cum ne putem inspira din solutiile integrate in amenajare.

Camere ample, luminoase, functionale si cu stil, asa putem descrie in cateva cuvinte acest apartament de 120 de metri patrati. Confortul si eleganta discreta a spatiilor descriu o amenajare foarte bine realizata, cu mult bun-gust.

Camera de zi

Tonurile calde, neutre si multa lumina naturala sunt atributele unui living generos care include si un dining formal, perfect integrat in ansamblul decorului. Mobilier cu textura de lemn natur, structurat astfel incat sa nu agreseze vizual spatiul, ofera spatii de depozitare eficiente. Corpurile de biblioteca au fost realizate pe comanda urmand designul realizat de studioul de arhitectura care s-a ocupat de aceasta amenajare. Ele merg de-a lungul peretilor, o trasatura interesanta fiind luminile tip LED integrate in rafturi. Cele doua sofale si masuta de cafea compun zona de conversatie bazata pe o simplitate functionala, cu accent pe mici detalii decorative care personalizeaza discret spatiul.

Bucataria

Livingul comunica cu restul spatiului printr-o usa glisanta, destul de discret integrata in decor. Ajungem in bucatarie unde amenajarea pastreaza aceeasi linie a designului. Pe un fundal neutru cu alb si crem, se deschide o bucatarie superba, cu o configuratie in L. Este ideala pentru o bucatarie de familie cu un loc de luat masa armonios conturat inspre mijlocul incaperii. Deosebit este tapetul care ofera profunzime camerei, lasand aproape impresia ca nu vorbim despre o bucatarie, ci de o extindere a livingului.

Dormitoarele

Zona de noapte ne aduce intr-un dormitor matrimonial care te relaxeaza doar la simpla lui vedere. O alegere exceptionala pentru tapet care descrie un perete-accent placut completat de 2 seturi de corpuri de iluminat suspendate. Tablia patului, noptierele si comoda merg pe acelasi design cu tipar geometric, cu finisaj alb, lucios pentru a pune si mai bine in valoare textura si culoarea tapetului.

Celelalte 2 dormitoare sunt ale copiilor. Simple si practice ofera confortul necesar, pat si birou si depozitare intr-un mod cat mai functional si placut estetic.

Si in cadrul bailor vom intalni aceeasi eleganta, construita in tonuri naturale cu crem si bej si insertii de lemn, ambele cu cabine de dus moderne, minimaliste ce ne amintesc de rasfatul unui spa.

Un detaliu foarte important in aceasta amenajare si pe care designerul a mizat a fost iluminatul artificial adaptat diferitelor zone ale apartamentului pentru a crea o trecere placuta intre spatii si in acelasi timp asigurand o iluminare eficienta pentru fiecare functiune in parte.

Sursa: micasa

Peste 500.000 de produse in stoc la cele mai mici preturi online.
comentează sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!