Exceptionala amenajare a casei pentru oaspeti Helsinki

Am observat recent modul in care a luat amploare o tendinta care aduce confortul si sentimentul de a fi cazat „ca acasa” mai aproape de turisti si persoane care nu pot inchiria un apartament pe termen lung.

Deschide Galeria

Urmand aceasta tendinta, tot mai multi proprietari de case aleg sa isi transforme locuintele in hosteluri sau case pentru oaspeti. Astfel, raspund nevoilor celor care isi doresc mai multa intimitate si confort atat pe perioadele scurte, cat si pe perioadele lungi de timp pe care le petrec departe de casa.

Diego Sanchez si-a descoperit pasiunea pentru ospitatiltate dupa ce si-a pus propria casa din Cordoba, Argentina, la dispozitia turistilor straini. Casa destinata oaspetilor primeste sub acelasi acoperis accentele vintage, designul contemporan si mobilierul creativ realizat manual din paleti de lemn.

Intregul living este un amestec de piese de decor in stil contemporan si vintage. Modernele fotolii in stil diamant contrasteaza cu fotoliile vintage in culoarea smaraldului si cu masa din lemn natur realizata din paleti de lemn.

Livingul pastreaza cromatica neutra si impresioneaza prin elemente precum lemnul natur sau plantele verzi. Accentele de culoare sunt vizibile in tapiteria mobilierului cu aspect vintage. Lumina naturala invadeaza intreaga camera prin usile generoase ale balconului.

Pe alocuri, turistii pot admira diverse piese de arta si plante usor de intretinut precum „limba soacrei” sau cactusi.

Podeaua originala pastreaza continuitatea intre cele doua living-uri destinate vizitatorilor, iar obiectele de iluminat realizate manual impresioneaza prin naturaletea acestora.

Dormitoarele casei patreaza aceeasi nota eclectica. Elementele de decor sau de mobilier luate direct din natura sau cele cu aspect vintage se imbina cu piese de inspiratie industriala precum este aceasta lampa rosie asezata deasupra biroului din lemn nelacuit cu scaune moderne.

Gradina din spatele usilor glisante este o adevarata oaza de verdeata. Rafturi realizate manual de pe care curg diferite plante agatatatoare accentueaza atmosfera de naturalete prezenta in intreaga casa.

Sursa foto: remodelista.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole