Amenajarea unui apartament de 42mp sau cum sa armonizezi un spatiu mic

Avand 42 de metri patrati, apartamentul se incadreaza la categoria spatiilor mici de locuit. Albul predominant ne inspira ordine si spatialitate, lumina naturala inundand camera principala.
Este un stil clasic reinterpretat si adus in contemporan, pastrandu-si in acelasi timp farmecul atemporal. De la influente scandinave pana la cele industriale, acest apartament ne inspira prin armonia pieselor aduse impreuna care stralucesc intr-un superb fundal alb.
Bucataria compacta comunica direct cu livingul, iar masa pentru dining face legatura intre cele doua spatii. Mobilierul bucatariei complet alb este astfel creat pentru a oferi cat mai mult spatiu pentru depozitare fara a brutaliza in vreun fel aspectul zonei.
Un spatiu aerisit cu linii curate care lasa fiecare element sa iasa in evidenta prin propria-i forma si functiune in cadrul amenajarii.
Regasim elemente in tendinte, precum lampa trepied, o masa in stil industrial din lemn si fier excelent completata de scaune Ghost in varianta lor alba, mata.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole