fbpx

Atmosfera confortabila in stil scandinav cu accente de albastru

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Un apartament de 3 camere modern si functional pentru o familie cu 2 copii

O amenajare functionala, luminoasa, adaptata nevoilor lor, iata pe...

O reamenajare cu stil pentru o bucatarie de 8 mp – foto inainte si dupa

Proprietarii acestui apartament si-au dorit foarte mult o schimbare...

Apartamentul spatios pe care vi-l prezentam astazi a fost special amenajat pentru asigura confortul ideal pentru trei persoane, obiectivul principal fiind integrarea personalitatii proprietarilor in atmosfera acestuia. Interiorul este un mix intre stilul scandinav, minimalist si cel Provence, cu accente armonioase si subtile.

Deschide Galeria

Albul imaculat al peretilor apartamentului, pe alocuri cu aspect de caramida falsa, se imbina cu podelele gri care respecta ambianta sobra a stilului scandinav. Livingul apartamentului primeste lumina naturala din abundenta datorita ferestrelor de mari dimensiuni.

Intr-o amenajare caracterizata printr-o cromatica calda, mobilierul in nunte inchise creeaza in cadrul acestui apartament un contrast exceptional care nu poate fi trecut cu vederea. In plus, piesa cheie a livingului este reprezentata de fotoliul albastru-electric, care atrage toate privirile.

In ciuda dimensiunilor reduse, bucataria isi dovedeste functionalitatea si este un adevarat produs al creativitatii – extensia blatului de lucru il face potrivit pentru zona de luat masa si se completeaza cu banca montata pe cadrul pervazului. Decorul alb este accentuat prin blaturile din lemn in nuante mai inchise.

Dormitorul principal al apartamentului emana o senzatie de caldura in care lemnul este cu adevarat pus in valoare. Peretele accent din spatele patului a fost captusit cu lemn in nuante inchise, contrastante, noptierele au primit nuante mai deschise, iar ramele ferestrelor au fost fabricate din cea mai deschisa nuanta de lemn din incapere. Fereastra care cuprinde intregul perete asigura abundenta luminii naturale, insa pastreaza intimitatea spatiului atunci cand este acoperita cu draperii groase. Intr-o amenajare atat de simpla, construita pe nuante calde de lemn nature, draperiile, lampile si calitatea textilelor confera o atmosfera luxoasa.   

Coltul in care a fost amenajat spatiul de lucru este de asemenea invadat de lumina, aflandu-se in apropierea ferestrei. Biblioteca din lemn, covorul multicolor si draperiile turcoaz contribuie la atmosfera plina de inspiratie pe care o emana spatiul de lucru din cest apartament.

Baia este in acelasi timp si un spatiu destinat spalatoriei. Masina de spalat si uscatorul sunt ingenios ascunse in perete prin montarea unui dulap care imita perfect textura si cromatica acestuia.

Sursa foto: www.digsdigs.com

Reclama

Articole noi

Amenajare moderna cu accente boeme pentru o casa de 188 mp

Povestea acestei amenajari a inceput din dorinta proprietarilor (o...

Amenajare moderna si functionala pentru o garsoniera de 33 mp

Venim in intampinarea voastra cu inca un model de...

Jaluzele cu rulou: de ce să le alegi? Ghid practic

Jaluzelele cu rulou au luat naștere ca jaluzele tehnice...

Un apartament modern din Bucuresti cu accente glam si industriale

Povestea amenajarii acestui apartament a inceput in aprilie 2021,...

Avantajele și dezavantajele boilerelor electrice

Boilerele electrice sunt un sistem de încălzire care a...