Reamenajarea unui apartament modest ii sporeste acestuia functionalitatea

Imbinarea tonurilor calde cu accente de culoare este printre cele mai simple, dar eficiente optiuni de amenajare prin care poti fi creativ si obtine o solutie de amenajare confortabila si functionala pentru apartamentul tauApartamentul de astazi a fost special amenajat pentru un cuplu tanar care si-a dorit un spatiu confortabil cu o buna dozare a incaperilor multifunctionale. 

Deschide Galeria

Prin combinarea mobilierului in nuante de lemn deschis si de pamant cu accentele aprinse de culoare, apartamentul reflecta in totalitate personalitatea ludica, dar calda in acelasi timp, pe care cuplul o emana, furnizand in acelasi timp spatiul necesar pentru a convietui.

Livingul apartamentului este caracterizat de simplitatea si caldura pieselor de mobilier integrate in peretii acestuia sau montate pe plafoane din lemn. In acest fel, au fost pastrate coeziunea si atmosfera placuta, fara a sacrifica estetica spatiului.

In spatele peretelui din sticla, proprietarii apartamentului au amenajat un spatiu de lucru, insa acesta poate fi transformat cu usurinta intr-o camera destinata unui nou nascut. Utilizarea sticlei in departajarea celor doua spatii functionale contribuie la iluminarea naturala a celor doua zone si la senzatia de spatialitate a acestora.

Mobilierul minimalist din zona de lucru poate fi cu usurinta eliminat daca proprietarii doresc sa schimbe functionalitatea acestui spatiu util

Dormitorul apartmentului pastreaza aceeasi linie simpla si curata prezenta in restul incaperilor. Dulapurile perfect incadrate in nisele peretilor sunt completate de cadrul simplu al patului matrimonial. Accentele puternice de culoare scot acest spatiu din zona de sobrietate si ii confera o atmosfera ludica, tinereasca.   

Peretele vopsit in galben aflat in dormitorul apartamentului are un corespondent evident in scaunul industrial din living. Astfel, chiar si accentele de culoare isi pastreza coeziunea in atmosfera calda a apartamentului creata de tonurile de bej si lemn nature.

Sursa foto: design-milk.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole