10 idei pentru livinguri amenajate in stil clasic

1
Living in stil clasic cu influente moderne – apartament 89 mp

living modern-clasic cu canapea televizor si comda
Foto: Aval Remont

Acest apartament de 89 de metri patrati, distribuiti initial in doua camere, a fost complet renovat si reamenajat intr-o locuinta eleganta si confortabila in decursul a 130 de zile, bine organizate pe etape de lucru. O viziune de ansamblu clara si detaliile atent studiate si implementate au contribuit la succesul rezultatului final. Poti vedea amenajarea completa aici.

2
Living in stil clasic cu elemente glam – apartament 70 mp

living mobilat in stil clasic in culori neutre
Designer:  Acdesign

Amenajarea surprinde prin stilul ales, un clasic cu influente moderne, extrem de elegant si confortabil. Impresia vizuala este una echilibrata, consecventa pana in cele mai mici detalii ale amenajarii. Poti vedea amenajarea completa aici.

3
Living in stil clasic feminin intr-un apartament de 3 camere

Designer: Saparova Design Interior

Beneficiarul proiectului de trei camere este o mama tanara, moderna, care si-a dorit amenajarea unui apartament pentru ea si fiica sa, care sa le reprezinte si sa le creeze sentimentul de “acasa”.  Mobilierul bucatariei a fost proiectat cu fronturi de usi cu profile clasice, alb-ivoire, puse in valoare de marmura pardoselii si a blatului de bucatarie. Poti vedea amenajarea completa aici.

4
Clasic contemporan in acest apartament fara compartimentari structurale

canapea masuta de cafea si fotoliu intr-un living amenajat clasic
Designer: Claudia Luchenko

Modernismul clasic sau clasicul adus armonios in contemporan. Acesta este povestea unui apartament de 60 mp amenajat intr-o zona exclusivista. Ingredientul secret si totodata, punctul de plecare al proiectului a constat in exploatarea planului liber existent, fara compartimentari interioare, care a permis o libertate totala in modelarea spatiului. Poti vedea amenajarea completa aici.

5
Living in stil clasic pentru – apartament de 3 camere si 76 mp din Bucuresti

Autor fotografii: Alexandru Rosieanu, Design: UGinteriors

Livingul vine in continuarea bucatariei cu o simetrie aparte, pozitionand doua canapele identice in oglinda si asezand in mijlocul acestora o masa dreptunghiulara eleganta. Cele doua canapele impreuna cu fotoliul, transmit ideea de spatiu, loc de relaxare si socializare. Din punct de vedere al coloristicii, se opteaza pentru includerea accentelor de roz somon, nuanta ce asigura atribuirea unei atmosfere primavaratice si calde. Poti vedea amenajarea completa aici.

6
Stil clasic italian si accente moderne discrete – apartament de 46 metri patrati

canapea televizor si comoda in stil clasic in tr-un living mic

Aducerea clasicului in planul temporal actual, unde vorbim de o influenta impresionanta a stilului modern, poate deveni o provocare atunci cand se ia in calcul transformarea unui spatiu de dimensiuni reduse. Aceasta amenajare isi propune sa puna pe primul plan eleganta si rafinamentul unor detalii pretioase, caracteristice stilului clasic italian. Poti vedea amenajarea completa aici.

7
Clasic modern – amenajare apartament de 79 mp

canapea albastra, masuta de cafea si fotoliu intr-un living amenajat clasic
Designeri: Oksana Butman/ Natalia Anakhina

Vorbim despre un apartament de trei camere, cu o suprafata de 79 metri patrati. Beneficiarii si-au dorit mult un camin inspirat din interioarele clasice, un semineu, culori vesele si o masa mare pentru momentele festive sau cele petrecute alaturi de familie si prieteni. Echipa de designeri cu care au colaborat a venit cu o propunere adecvata spatiului unui bloc, astfel incat dorintele lor sa fie indeplinite, dar si functionalitatea pastrata. Poti vedea amenajarea completa aici.

8
Stil clasic cu influente romantice – apartament de 55 mp

canapea crem, masuta de cafea alba si televizor intr-un living amenajat clasic

Tinerii proprietari au ales sa transforme radical locuinta in care urmau sa locuiasca si pentru acest lucru au apelat la serviciile unor designeri cu experienta. Acestia au reusit sa ofere apartamentului de doar 55 de mp aceeasi atmosfera eleganta pe care de obicei o regasim in spatiile mult mai generoase. Poti vedea amenajarea completa aici.

9
Clasic modern – apartament de 68 mp din Bucuresti

un living amenajat clasic cu accente de verde si albastru
Foto: Vlad Eftenie, Design: Miso Architects

Beneficiarul si-a dorit o amenajare care sa imbine echilibrat stilul clasic cu cel modern, integrandu-se astfel in cladirea veche si in tesutul urban al cartierului Cotroceni. Cateva elemente de mobilier cu valoare sentimentala pe care le detineau proprietarii si-au gasit locul ideal in context. Poti vedea amenajarea completa aici.

Te-ar putea interesa